חרדותתת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות, האם למישהי מכן היה במהלך השליש הראשון דימומים/הפרשות? ובבכל זאת ההריון התקדם בסדר? אני כבר מיום שני עם הפרשות חומות ריריות ואני בלחץ אטומי, הייתי אצל הרופאה והיא אמרה שהכל בסדר, ראתה דופק והכל ןכשהיא בדקה אותי לא היה דימום. מה גם שהיא אמרה שזה שכיח הפרשות/דמם בשליש הראשון.
    אבל מאז עדיין יש לי הפרשות ואני לא יכולה כל רגע לרוץ שבדקו אותי וגינאלית זה גם לא טוב.... צריכה עידוד וחיזוק ממשהי שעברה את זה וההריון שרד.
    תודה...:)
    באהבה...

בולי בלבולי
9 תגובות
עמוד 1
  • הפרשות חומות בהתחלה היה לי גם.

זה עבר אחרי איזה שבוע-שבועיים לבד.

לא רצתי להיבדק
    פייס: ortal_hori

• כשאת אומרת לנוחחח מה זה אומר? לשבת בבית? כי בבית אני מתחרפנת יותר אני נהיית אובססיבית כל שנייה בודקת
    באהבה...

בולי בלבולי
  • בהריון של הגדולה היו לי דימומים מסיביים בשליש הראשון, רצתי למיון לפחות שלוש פעמים במחשבה שזה הפלה, וב"ה יש לי ילדונת מקסימה בת 5, כמו שאורטל אמרה, לנוח ולשתות הרבה.

• אפשר לשאול אותך מה הכוונה דימום מסיבי? (את לא חייבת לענות כמובן) נגיד עד כמה תחתוניות היית מחליפה ביום?
    באהבה...

בולי בלבולי
  • בהריון הזה היה לי דימום קטן והפרשות חומות בשבוע 20 ומשהו ..
    והיה לי פצע הצוואר הרחם
    לא משהו שקשור להריון או לרחם ... סתם משהו שנפתח (אין לי מושג אפילו איך)...
    עדיף להיבדק ולקוות שהכל יהיה בסדר

• גם לי היה הפרשות חומות את צריכה להיות רגועה לשתות ולאכול כמו שצריך ולנוח לא לסחוב דברים כבדים ולהרים רגלים כשאפשר ובעה הכל יהיה בסדר וכן להבדק שוב אם צריך ונראה לך בהצלחה שיהיה קל ותקין בעה
  • דימום מסיבי הרבה יותר ממחזור, הייתי בטוחה שזו הפלה (ויש לי ניסיון
  • וואי כל הכבוד לך שהחזקת מעמד אני חושבת שאני כבר הייתי מתאשפזת באברבנאל נהייתי אובססיסית כל שנייה אני בודקת כבר נתפס לי הצוואר.. אני מקווה שיעבור כמה שיותר מההרררר
    תודה רבה על המענה של כולכן :)
    באהבה...

בולי בלבולי
  • אני רוצה לשתף ולומר לך שלפני בערך 3 שבועות בשבוע 8 היה לי דימום מסיבי כאילו פתחת ברז שיוצא ממנו מים אדומים כן כן זו הייתה הכמות ובלי להגזים אני אומרת.לך רצתי כמו מטורפת למיון בידיעה זההו הפלתי (להבדיל מעכשיו) הגעתי למיון ונצפה דופק ולא ידעו להסביר לי ממה הדימום אחרי כמה ימים הוא נפסק כשהלכתי יום למחרת לרופא דלי היא ראתה המטומה המטומה זה סוג של כריש דם בתוך הרחם מאז יש לי הפרשות חומות ובערך כול יומיים אני הולכת לבדוק דופק אני כול כך מבינה אותך זה לא נעים בהתחשב דאת בהריון ויש לך דימום/הפרשות חומות זה כול פעם מפיל את הלב מחדש אבל אין כול כך מה לעשות אלה רק לקוות.לטוב ב"ה לנוח הרבה לשתות המון זה מאוד חשוב ולא להרים דברים כבדים נקווה שהכול יהיה בסדר ב"ה בהצלחה ומשך הריון תקין לכולן!!!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה