שאלת השאלות: "עד מתי??" - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות
15 תגובות
עמוד 1
  • ואייי הרגת אותי מצחוק... בעיקר על הציצי חחחח
  • יאפ... נושא רגיש הציצי...
  • כן כן שאלת השאלות ..
    לכל אחת זה נגמר בשבוע אחרררר ..
    אצלי הבחילות העייפות וכאבי הציצי נגמרו בסביבות בשבוע 15-16...
    יהיה בסדר .. זה למטרה טובה

• גם אני מכה את עצמי על זה שלא זכרתי כמה זה מעצבן !!!! למזלך יש לך הפוגות בבחילות, אצלי היו4 חודשים מלאים!!! של בחילות 24 שעות ביממה, אח״כ זה התחלף בצרבות, בקיצור עד הלידה כל פעם תופעה מרגיזה אחרת . אבל מה שמרגיע זה לדמיין את האוצר בידיים שניה אחרי שהוא/היא בחוץ, ואת הקפה/ סושי הראשון למחרת!!
  • אהההה והציצי עדיין ( שבוע 32+) מחוץ לתחום!!
  • כן גם אצלי הציצי בהתחלה היה מחוץ לתחום נראה לי עד חודש 5 ...
    הבחילות לא עברו אצלי 9 ח' אבל כול אחת זה אחרת תתעודדי
  • אוח הציצי בעעע
    פייס: ortal_hori

• חחחחחח ואייי גם אני לאא יכולתי שהוא יגע בציצי

• מעיין, אין לי בעיה שיגע בי - אבל רק בי! לא בציצי
  • זה יפסיק אל תדאגי עד חודש וחצי אחרי הלידה הכלללללל יעבור

• תודה על העידוד חחח
  • ציצי ציצי וואוו כמה שלי גדל ההריון הזה פעם ראשונה שופע ממש .... בהתחלה ממששששש כאב לי .... היום יכולה לומר לך שכבר מממממש לא כואב ...... ואפילו מגניב יש לי ציצי (; רק כבדדדדדדדדד וחם לי מאוד בגללו ... אז שימתין עוד טיפונת ..... ואז יהיה כבר מותר לגעת חחחח
  • אצלי הציצי פחות מפריע כרגע.... יותר מפריע הבחילות
  • ביבוש, אפשר לומר שכאבים מתחילים לפוג.... אבל מה שכן זה שגם אני קיבלתי הגדלת ציצים בחינם!
  • חחחח איזה מצחיקות נושא הציצי רגיש
    כל הריון זה משהו אחר בהריון האחרון לא יכולתי שיגעו בי בכלל כל ההריון
    הבחילות נגמרו בערך בשבוע 15 אבל חזרו בחודש תשיעי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה