מתוסכלת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש

• הי,

ילדתי לפני כמעט חודש בקיסרי, ביום וחצי הראשונים לא היה לי חלב ולכן הנקתי על ״ריק״ רק כדי לייצר גירוי, לאחר מכן החלב באמת הגיע, אך נראה שאין לי מספיק חלב, אני באופן קבוע משלימה שני בקבוקים של 120 תמל במהלך היום, התינוק כמעט ולא יונק בלילה, הרבה פעמים מתעצבן ומתוסכל על השד ואז אני מחליטה לתת בקבוק. התחלתי לקחת כמוסות חילבה של אלטמן לפני שלושה שבועות אך אין שינוי...רכשתי כרגע גם מאמי מילק ואני מקווה שיעזור. מה אני יכולה לעשות כדי להגביר את החלב? זה מאוד מתסכל שהחלב לא משביע ואני צריכה להשלים עם תמ״ל, מצד שני לא רוצה שהתינוק ישאר רעב. ניסיתי לשאוב אתמול יצא לי 45 מצד אחד. גם אין לי גודש בחזה בכלל, אני זוכרת מהריון ראשון שהיה גודש,טיפטופים ופה ממש החזה נראה מרוקן, לעיתים מעט מלא אבל ללא גודש.
    מה ניתן לעשות והאם מאמי מילק אמור לעזור?
    תודה מראש

הוסף תגובה        
2 תגובות
עמוד 1
  • בירה שחורה !

• את נחה מסםיק?? שותה המון??

אני אכלתי הרבה שקדים ואגוזים, ולקיתי סופר חילבה.

ככל שהוא יינק יותר, גם על ריק - זה מה שמייצר חלב.

בהצלחה
    פייס: ortal_hori

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה