היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אתמול מאורי אכל מאוד מוזר בלילה..היא אכל ארוחה ב 9 וחצי עשר ככה אני לא ממש זוכרת וקם שוב בשעה 2 בלילה אכל 80 במקום 120 מה שהוא אוכל כרגיל ואז שוב פעם קם ב 5 וחצי
14 תגובות
עמוד 1
לגבי האוכל בגיל כזה כן צריכים אוכל בלילה, אז הייתי זורמת איתו מבחינת כמות. לא רוצה 120 אז בסדר. הוא יודע כמה הוא צריך.
לגבי מים אני יודעת ממותר החל מגיל חצי שנה עד אז או הנקה או תמ"ל.
לגבי פצעונים - סוררי, לא יודעת.
אין לי בעיה לקום לתת לו לאכול האמת..פשוט זה נראה לי מעמיס עליו..הוא אמור להפסיק לאכול לבד?או שאני צריכה לגמול אותו?
בן כמה הוא? תזכירי לי...
בגיל הזה את לא צריכה לגמול אותו הוא עוד קטן. עם הזמן תראי אם הוא צריך אוכל בלילה או שזה פינוק ולפי זה תחליטי.
נועה שלי אכלה בלילה אני חושבת עד גיל 4 חודשים אני חושבת ואחרי זה הפסיקה לבד לקום ככל שיגדל קצת את כבר תראי אבל בגיל הזה הם באמת אוכלים כל 3 שעות ולא משנה בןקר יום או לילה מסביב לשעון...
גולי מאור היום בן 8 שבועות
נראה לי שהוא עוד קטן בכל מקרה, בגיל הזה בטח לא גומלים תזרמי איתו את תראי שלאט לאט הוא יתחיל לפתוח לך מרווחים בלילה
לפי דעתי אל תגמלי אותו עדין מהארוחת לילה... שלי עד היום אוכל בלילה 180
וכן, מותר לתת מים. עכשיו גם מתחיל להיות חם אז בכלל זה מאוד חשוב....
לתת לאכול גם בלילה הוא עדיין נורא קטן
לא לתת מים זה רק בשלב הטעימות
ובנוגע לפצעון גמלי אין מושג
הוא לא צריך מים עכשיו הוא מקבל הכל מהתמ״ל הוא סתם ישתה מים וזה יבוא על חשבון בקבוק אם ממש ממש חם והוא אחרי בקבוק ויש עוד זמן לארוחה הבאה אפשר לתת במזרק מעט מים
לגבי האוכל בלילה אצלי ד גיל שנה היו דורשים לפעמים. איך יודעים? פשוט רואים שהתינוק לא נרגע בנדנוד, ודורש בקבוק.
לגבי הפצעון - אם זה לא חם או מוגלתי סביר שזה מזיעה או מזג אויר. אני הייתי מורחת את המשחה של וולדה או בייביאגיסטן. המשחות של הטוסיק אני בדרך! כלל עושות את העבודה פייס: ortal_hori
אה ולגבי מים הייתי מחכה קצת, עד גיל חודשים
בנתיים גם לא כל כך חם פייס: ortal_hori
מידי פעם שאני שותפת את המוצצ אני משאירה כמה טיפות שיכנסו לו לפה זה נראה לי עאילו הוא צמא
הבעיה שזה יבוא על חשבון התמל ובגיל הזה הם צריכים לאכול פייס: ortal_hori
אני חושבת שאם הוא מבקש עדיין אוכל בלילה אז הוא צריך. הוא קטן עדיין.
מים מתחילים לתת ביחד עם מוצקים. עכשיו יש בתמל את המים שהוא צריך. כשיהיו חמסינים בלתי נסבלים אז תוכלי להביא לו קצת או כמה כפיות אם נראה לך שיבש לו בפה או משהו...
והפצעונים, מאיפה לנו לדעת מה יצא לו? חחחח צריך לראות את זה.... אם זה לא נראה יותר מידי מוזר לפצעון אז הייתי מחכה שיעבור. אם זה משהו הזוי ולא עובר או מתפשט לעוד מקומות תלכי לרופא שיבדוק מה זה...