בטא לאחר החזרה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות , בטא 1 - 16 יום לאחר ההזרה יצאה לי 337 זה ניחשב לטוב ??
10 תגובות
עמוד 1
  • זה מצוין ומזל טוב!!!

• היי
    מעל -10 זה הריון
    המשך קל ותקין ומזל טובבבבבבב
  • מעולה!!

מזל טוב
    ובהצלחה בהמשך
  • מזלללל טוב !!!!

בע"ה נעשה ונצליח
  • מזל טוב!!!!!!!!!!!!!!!!!

רבקה
  • תודה בנות !!!! איזה מקסימות אתן , השאלה שלי מה הסיכוי להריון שהבטא תוכפל עם מיספר כזה ? מחר יש לי שוב בטא ומקווה מאדדד שתהיה הכפלה אני מתה מפחד מפני שראיתי שקרו מיקרים אבל עם בטא נמוכה יותר...
    נקווה שיהיה בסדר והריון תקין קל בריא / מיצטערת אם אני נישמעת שלילית ליפני חצי שנה עברנו טראומה והריון בחודש 9 שסופו היה לא טוב :( וזה מלווה אותנו כל חיינו זה היה הריון 1 !
    אשמח להייתיעצות וחוות דעת מיכן ....
  • מתוקה
    צר לי לשמוע מה עברת ... זה נשמע ממש לא קל!!

המספר של הבטא מעולה!
    אני לא יודעת למה את חושבת שהבטא לא תוכפל
    האמת שאין סיבה
    המספר גבוה .... את לא סובלת מדימומים וכאלו..??
    אין לך שום סימן שלילי..
    חבל להיות שלילית שאין סיבה!
    אין קשר למה שקרה לכם לפני חצי שנה .. את חייבת לנסות להיתנתק ולקבל את ההריון הזה באור חיובי, ובאופטמיות !!
  • זה בסדר גמור
    הבטא של חברה שלי היתה ביום ה12 להזרעה
    17 הילדה היום בת שנה כמעט !

תחשבי חיובי !

בהצלחה ומזל טוב

בע"ה נעשה ונצליח
  • תודה בנות על התמיכה והעידוד - ולא אין דימומים ברוך השם בסדר היו מידי פעם פה ושם טיפונת הכתמות חומות - אני לוקחת תמיכה של 6 נרות אנדומנטרין ביום , 3 פרובינובה וכל חמישה ימים זריקת פרוגרסטורן לטוסיק ....
    עוד מעט אקבל בטא שנייה אעדכן תוצאות ...
    שיהיה לנו המשך בשורות טובות ושבע״ה נעשה ונצליח וללא מיכשולים והפעם ידיים מלאות באושר בע״ה - לאור כל צה שעברנו אני בפחד ויודעת שאני אהיה ככה מבדיקה לבדיקה !!!
    בהריון הקודם גם שמרתי עליו כמו בצמר גפן כל הבדיקות הכל הלך בסדר הריון מאדדד יקר ואזזז חודש 9 אין דופק כמה ימים ליפנח הסוף איבדנו אותו - היום לצי שנה אלרי המיקאה שילווה אותנו כל חיינו אחרי הכל איבדנו ילד ליפני שהספקנו להחות הורים!
    יש לי עוד 9 חודשים עכשיו של חוויה מתקנת - ומאדד מקווה שהם יהיו קלים ושיעברו מהר וללא חשות !!! ןאני רק בהתחלה ממש !!!
  • יאאאא איזה צמרמורת עשית לי
    בע"ה הפעם תצאי בידיים מלאות!!!
    המשך הריון קל ותקין!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה