קרם החתלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתן מורחות בכל החתלה?!

באיזה סוג אתן משתמשות?!

אז משתמשת באורה קרם ושמה בכל החתלה וגיליתי שבגן הגננת לא מורחת בכל החתלה לטענתה אין צורך ושמים רק כאשר אדום.... אבל לא ברור לי למה לחכות להגיע למצב הזה.

מה אתן אומרות?!
    מורן

15 תגובות
עמוד 1
  • אני משתמשת מהיום שהוא נולד בבייבי פסטה של חב' התרופות ויטאמד.
    זה הקרם הכי טוב ... נסיתי גם דר' פישר והוא בכלל כמעט לא עוזר סתם עושה לבן וזהו, וגם של לייף... אין כמו בייבי פסטה, מאוד ותיק בשוק ומבחינת הרכב הוא מצויין.

אני שמה רק שמתחיל להיות אדום..
    לפעמים הוא עושה קאקי שממש שורף לו ונהיה לו אדום מפעם אחת, ממש חזק כזה... אז אני שמה לו שכבה יפה, ובחיתול הבא - אין כלום !!! חלק

מומלץ מאוד

• משתמשת באורה קרם כל החתלה...

יש לאיילה מטפלת מאוד מסורה וכל החתלה היא מורחת לה וכשיש צורף היא אפילו שוטפת...
    בלי עין הרע עוד לא היה לה אדום מאז שהיא נולדה חוץ מפעם אחת שהיא שלשלה ממש הרבה, אז התחיל לה טיפונת אדום ומיד שמתי לה דזיטין וכבר בבוקר שלמחרת זה עבר.

• אין שום סיבה לשים כל החתלה ,זה סותם את הנקבוביות ולא כזה בריא . אני שטפתי לאיתמר את הטוסיק אך ורק במים ללא מגבונים כי הסתבר לי שהחומר במגבונים עושה לו אודם נוראי . שמתי משחה אולי ממש בהתחלה והפסקתי די מהר .למי שיש בנות שבינינו ,אז חשוב מאוד למרוח את המשחה רק על הטוסיק בלי לגעת בשפתיים של הפות ,זה יכול להביא לזיהומים פטריות ודלקות .
  • אני השתמשתי בבייבי פסטה תמיד
  • מסכימה עם הגננת. רק כשאדום
    פייס: ortal_hori

• בהתחלה כשהיתה קטנה מאד שמתי בכל החתלה - כי כל החלפה היה קקי .
    אני מהשוטפות כך שכמעט אף פעם לא היה אדום ....
    כשגדלה קצת -3,4 חודשים הייתי שמה רק בלילה למקרה ותעשה - אז שזה יהווה כחוצץ ...
    מגיל שנה בערך - כמעט ולא משתמשים .. רק כשיש אדום .. (למרות ששוב .. בבית אני שוטפת כך שבקושי יש )

מסכימה עם הגננת
    אני גם ממליצה להורים שבגן שלי לא לשים בכל החתלה
    מכיוון שהגוף מתרגל לזה כשצריך שזה יעבוד - זה כבר לא עובד .

• אני משתמשת בבייבי פסטה עם קמומיל עם פס סגול כזה. עד גיל חצי שנה מרחתי בכל החתלה ואחר כך רק אחרי קקי כדי להרגיע את האיזור וללילה.
    אני כן מורחת גם באזור השפתיים כי לפעמים הקקי מגיע גם לשם וזה מאוד שורף.
  • אני משתמשת בבייבי פסטה עם קמומיל עם פס סגול כזה. עד גיל חצי שנה מרחתי בכל החתלה ואחר כך רק אחרי קקי כדי להרגיע את האיזור וללילה.
    אני כן מורחת גם באזור השפתיים כי לפעמים הקקי מגיע גם לשם וזה מאוד שורף.
  • ממש לא צריך לשים בכל החתלה
    זה רק עושה את הפעולה ההפוכה!

• הייתי שמה לעידו רק כשהתחיל להיות אדום כי אומרים שהגוף מתרגל לקרם ובנוסף הוא צריך גם לנשום.
    השתמשתי בכמה סוגים. הכי אהבתי של ג'ונסון & ג'ונסון כי הוא במרקם רך.
  • טוב לדעת
  • מאמי קאר קלנדולה
    בכל החתלה

__
    מעיין קטנה שלנו את המתנה הכי יפה שיכולנו לקבל...
    __

"ההחלטה ללדת ילד היא כבירה. זו החלטה שכל חייך, יהלך ליבך מחוץ לגופך"

• אבל אם לא שמים בכל החתלה אין אדום באופן אוטמטי?
  • אני שמה בכל החתלה גם שעושים רק פיפי
    בכלל לא ידעתי שלא צריך
    והגדול שלי בן שנה ו3 ועדין כמעט בכל החתלה
    משתמשת האורה קרם לגדול
    ודר פישר-קמומיל לקטן

• קרם אורה
    בכל החתלה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה