שאלה על ריפלוקס - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • רציתי לשאול אתכן לגבי ריפלוקס. התינוק שלי בן חודש עד כה ינק אך בעקבות דלקת חריפה שהובילה לחום גבוה וחוסר תפקוד החלטתי לייבש את החלב... הוא מקבל תחליב חלב מטרנה לרוב כשעה לאחר הארוחה הוא מקיא דרך הפה והאף... אני עושה לו המון הפסקות במהלך האכלה וכמו כן במשך כחצי שעה אחרי שאכל הוא עליי... הרמנו את המזרון כ - 30 מעלות (קראתי שזה עוזר לתינוקות שפולטים ו / או מקיאים).... קבענו תור לרופא גסטרו... ורציתי לשאול האם יש אוכל מסויים שתינוקות כאלה אמורים לאכול כלומר אוכל שהוא פחות כבד?

מתי זה אמור לחלוף?

תודה לעונות , שבת שלום
9 תגובות
עמוד 1
  • תבדקו לא רק ריפלוקס אלא גם אלרגיה לחלב.

אצלנו נועה הייתה פולטת גם והייתי צריכה להחזיק אותה כשעה עלי אחרי כל ארוחה ורק אחרי זה הייתי מניחה בציטה ולא משנה ביום או בלילה. גם הרמנו את המיטה. אבל אם למרות הכל הוא עולה טוב במשקל סביר להניח שזה לא ריפלוקס. כי נועה עלתה טוב במשקלולכן הרופאה אמרה שהכל תקין.

תבדקי גם שאת לא נותנת לו לאכול כמה שהוא רוצה כי זה סתם מכביד. תנסי להגביל אותו קצת בכמויות אולי זה יעזור.

אצלנו זה עבר בסביבות גיל 8-9 חודשים.

בהצלחה ותחזיקי מעמד, אנימיודעת כמה זה קשה

אצלנו נועה הייתה פולטת גם והייתי צריכה להחזיק אותה כשעה עלי אחרי כל ארוחה ורק אחרי זה הייתי מניחה בציטה ולא משנה ביום או בלילה. גם הרמנו את המיטה. אבל אם למרות הכל הוא עולה טוב במשקל סביר להניח שזה לא ריפלוקס. כי נועה עלתה טוב במשקלולכן הרופאה אמרה שהכל תקין.

תבדקי גם שאת לא נותנת לו לאכול כמה שהוא רוצה כי זה סתם מכביד. תנסי להגביל אותו קצת בכמויות אולי זה יעזור.

• הגדולה שלי היתה ככה, עברנו לאינפמיל, בהמלצת הרופאת ילדים וזה עבר כמעט לגמרי.

עד גיל חצי שנה זה השיא ואחכ מתחיל לרדת....

בהצלחה עם הרופא
    פייס: ortal_hori

• כמה הוא אוכל וכל כמה זמן?

הבן שלי היה פולט גם והייתי בטוחה שזה ריפלוקס!
    בסוף זה הסתדר כי הוא פשט גדל

• הוא אוכל 120 cc כל שלוש וחצי שעות ולעיתים מושך אפילו 4 שעות...במהלך האכלה אני עושה לו לפחות 3 -4 הפסקות לגרעפס
  • תנסי לתת לו פורמולה צמחית - את יכולה לבקש דוגמית וישלחו לך ותראי איך הוא מגיב.

בכל מקרה, איך הפליטות שלו? אם הוא פולט ממש כחו הקאה או בקשת? אם זה מלווה בתופעות נוספות? הוא רגוע או שבכייני אחרי האוכל? אלו סימנים שמסייעים בהבדלים בין הבעיות.

רפואה שלמה
    פייס: ortal_hori

• הרבה פעמים פולטים עודפים
    או שתקוע גרעפס ויחד איתו פולטים
    מה שחשוב לראות זה שהוא עולה במשקל

אגב, פליטה תמיד נראית גדולה יותר ממה שהיא באמת..

אני הייתי מתייעצת עם רופא/ טיפת חלב לפני שהייתי מחליפה

תנסי לתת לו בבקבוק בי פרי

• גם אני באותו סיפור מאור התחיל גם לפלוט וגם הוריד מ 120 CC ל 80 הכי טוב להתייעץ עם טיפת חלב/רופא

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה