-
באיזה אזור את בארץ
ואיזה מחיר הקצבת לחבילה
-
אני עשיתי בבייבי קלאב בפתח תקווה
לכי תעשי השוואת מחירים בכל מיני מקומות . תלוי מה את מחפשת בדיוק בחבילה ...
-
אני עשיתי הזמנה במוצצים ומאז הייתי בכל כך הרבה חנויות (כולל בייבי קלאב בפתח תקווה) כדי להשוות מוצרים, בודדים המוצרים שמצאתי בזול יותר ממוצצים בחנויות האחרות, ומה שמצאתי זול יותר קניתי באותה חנות וביטלתי מההזמנה במוצצים.
יש מוצרים כמו משאבת חלב ומדחום שמצאתי מסובסד בבית מרקחת של מכבי, הבדל משמעותי של מאתיים שח למשאבה וקרוב למאה למדחום - אם את לא במכבי את יכולה לבקש ממישהו שכן...
לידה קלילה ובידיים מלאות
-
מורד ברמלה או דר בייבי עודפים
פייס: ortal_hori
-
אני מצור יצחק ליד כוכב יאיר. בעיקרון אני צריכה הכל ( הריון ראשון) מלבד שידת החתלה, מיטה ועריסה.
Code snippet: PseudoHTML, UBBCode™ and BBCode. Used on most forums.
-
לא תמיד חבילת ידה היא הדבר המשתלם ביותר כמו שמישהי כתבה יש דברים שזולים יותר במקומות אחרים שבמקום א תמצאי עגלה זולה ובמקום ב תמצאי משחת תינוקות זולה וחיתולים וכו' זה עניין של סקר שוק יש אנשים שגם דוחפים להם לתוך חבילה לדוגמא 3 בקבוקים כשבכלל אולי תניקי ותסתפקי באחד או לחילופין הסוג שנתנו לך לא יתאים לבייבי... תחשבי על כל האלטרנטיבות שקיימות בכל אופן יש חנויות באזור בצרה כפר סבא חנויות אני פשוט לא זוכרת שמות ויש את היבואן של העגלות של פג פרגו פופיק שנמצא בקדימה שאת יכולה להתרשם העגלות של פג פרגו נחשבות טובות... תהני
-
את לא מחוייבת לאף מוצר מהחבילה שהחנות מציעה, בהזמנה שעשיתי במוצצים אם הם נתנו אביזר שנראה לי פשוט או לא מתאים הורדתי אותו מהחבילה והם הפחיתו את העלות שלו מעלות החבילה הכללית.
בכפר סבא יש את בייבי אאוטלט- עודפים, זול יותר מהרשתות הגדולות והיקרות אבל לא זול יותר ממוצצים, בכללי לא הייתי חוזרת לשם, הכל מלא אבק
בקדימה- לא התרשמתי מפופיק, חנות יחסית קטנה ויחסית יקרה... לאחיין שלי היתה עגלה של פג פרגו והגלגלים כל הזמן התפרקו
בחדרה יש את מחסני תינוקות, צריך להיות עוד סניף - יחסית זולים אבל לא יותר ממוצצים, קניתי שם רק כמה אביזרים שלא מצאתי במוצצים
בבייבי קלאב פתח תקווה- הדבר היחיד שמצאתי זול יותר ביחס להזמנה שלי היה פח חיתולים- במאה שח במקום מאה ועשרים.- כמובן שלקחתי ;)
***הלכתי בכל החנויות עם דפי ההזמנה שלי ממוצצים כך שהיה לי דף מחירים מולי להשוות כל מוצר
הייתי בעוד כמה חנויות- לא שווה איזכור מבחינתי, לרוב היה יקר יותר
-
יש המון מוצאים שאין בהם שימוש בחבילות האלו .
למשל משאבת חלב...אין צורך לרכוש מראש -אפשר להשכיר ביד שרה
אם יש לך מיטה ושידה ועריסה ,בעצם נשאר לך רק הדברים הקטנים ועגלה.
אז דבר ראשון תחשבי איזו עגלה את רוצה . מה הם הצרכים שלך ,לא רק שתהיה יפה גם נוחה לך .
דברים קטנים ממליצה לקנות בתינוקי בהוד השרון ,אפשר גם לבקר בטירה ,זול שם משמעותית . תעשי סיבוב ותחליטי על סמך המחירים . ממליצה לך ללכת עם חברה שיש לה ילד אחד או שניים ,היא תעזור לך לא לקנות דברים מיותרים .
אני קניתי בחבלידה רק כיסא בטיחות מגיל 0 ,דברים לאמבטיה ,ביגוד ומצעים ,חיתולים ,משחה, מגבת שאפשר לתלות על הצוואר וזה מפנה את הידיים אם את לבד , טטרות ,סינר הנקה בהמשך ומנשא כשהוא כבר נולד .
עגלה קניתי בנפרד ,מיטה ושידה גם בנפרד ...ועשיתי השלמות בהמשך מה שהייתי זקוקה לו
-
תודה על המידע בנות, עזרתן לי:) ראיתי את הפרסומת של עגלת פג וחשבתי ללכת לראות אבל אני מוותרת. משהי מכירה את עגלת אינגליזינה החדשה של שילב?
-
היי לירי , שבוע טוב אני דווקא ראיתי את המבצע על העגלה של פג פרגו והיא נראת מצויינת לדעתי שווה לראות המבצע עד ה30.6 . גם את האנגליזנה משילב ראיתי היא יותר זולה מהפג אבל פחות אהבתי אותה
-
אחת הבנות כאן כתבה שהגלגלים של הפג מתפרקים כל הזמן. ראיתי את האינגליזינה היא דווקא קלה ונוחה לתפעול את העיצוב שלה פחות אהבתי בגלל זה אני מחפשת עוד אופציות
-
לי יש אינגלזינה 2008 ואני מאד מרוצה העגלה היא נוחה וקלה מאד
את הדגם העכשיו אני לא מכירה אבל כשעשיתי סקר עגלות כולם אמרו לי רק אותה
"כל זמן שהנר דולק אפשר עוד לתקן"
-
בעניין העגלות
לאחותי יש אינגלזינה כמעט 5 שנים- 3 ילדים והיא מרוצה מאוד
אבל זה רק האמבטיה בלי טיולון או סלקל
לי יש בבה קונפורט דגם סטריטי של 2010- בסדר גמור וגם עיצוב מאוד יפה- רק גלגלים קטנים שנתקעים בכל דבר
חבית לידה- שידה ומיטה עם מוצרים נלוים- מוצצים בראשון לציון
עגלה- בייבי לאב- ראשון לציון
-
לי ולעוד 3 חברות שלי יש את פג פרגו ואנו מרוצות מאוד והגלגלים ממש לא מתפרקים יותר מזה גילנו אצלנו בעיה בשלדה לאחר כחודש מהרגע שקיבלנו את העגלה והחליפו לנו לחדשה לגמרי והשירות היה טוב ואחת החברות שלי ביקשה צבע מסויים בפופיק ובגלל שזה יבואן נתנו לה מה שהיא רצתה הם יכולים לעשות הנחות יותר ויש אחריות על העגלה.. האמבטיה ענקית ולא נמוכה הטיולון קצת כבד אבל זה עניין של נוחות וכוח כי אני עם בעיות גב... אבל הוא מתקפל בקלות לקיפול מטריה ובטיולון אפשר לשים גם לכיוון שלך וגם לכיוון של בחוץ... תבדקי אין לה מה להפסיד ובזמנו שעשיתי סקר שוק היא אחת העגלות המומלצות יותר.. בכל מקרה קחי מה נוח וטוב לך..