היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני התחלתי עם הגדולה בגיל שנתיים ו4 חודשים עם הבן שלי עכשיו התחלתי בעיקרון כמו שאורטל אמרה שהילד מראה סימני מוכנות שיהיה בהצלחה בבדיקה מחר
הגדול שלי נגמל בגיל שנתיים, והקטן נגמל בגיל 3 ... כל ילד לפי המוכנות שלו
את נהוראי אני מתכוונת לגמול עכשיו, בקיץ חיכיתי לו כל החורף בשביל להיגמל סוף סוף.
התגעגעתי
הבן שלי בן שנה ו 8 ומבחינתי הייתי מתחילה בגמילה בגיל שנתיים + אבל לו יש תוכניות משלו והוא התחיל להודיעעל קקי ופיפי מלפני חודש ןלעשות בסיר 555 מה שכן עוד לא הורדתי חיתול לגמרי בהמלצת הגננות .
בגיל שנה ומשהו (מי זוכר....חחח) אולי שנה וחצי? הוא לא עבר תהליך גמילה, עבר תהליך למידה .
אני מהלא מנוסות, אבל נשמע לי שגיל שנה ו-3 חודשים זה עדיין קטן...
תודה
soshi - גם לי פעם זה היה נשמע מוקדם, עד שאמא שלי סיפרה לי שאני עצמי סירבתי לשים טיטול בגיל 8 חודשים
אני כמו מיצי ,גם לא קוראת לזה גמילה אלה תהליך למידה ... מגיל שנה וחצי שנה ו7 חודשים התחלנו
רואי שלי נגמל בשנתיים וחודשים וענבר בדיוק בשנתיים לא נלחמתי על זה הם פשוט רצו ..... אבל גיל זה שנתיים ומעלה ממש לא לפני
אצלי היא בת שנה ושמונה אני ביינתיים מסבירה לה לפעמים היא אומרת פיפי וקקי וזה נכון ולפעמים סתם משחק אני אתן לה עוד זמן להיות יותר מוכנה ונראה בהצלחה וגם לי נראה שנה ושלוש מוקדם... בהצלחה...