פעיליות וענייני שינה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכן
    אני עדיין עם מעייני בבית
    בספטמבר ב״ה תלך למעון תהיה בת שנה ו3 כמעט
    שמתי לב בשבוע האחרון הילדה כל הזמן מחפשת תעסוקה
    היינו כבר בכל המשחקיות שיש
    ואז שחוזרים הביתה כאילו לא היינו במשחקיה
    הילדה עצבנית ומשועממת
    מה עוד אני יכולה לשחק איתה? יש לה מלא משחקים
    היא כבר לא מתעניינת בהם
    אני מחיפה אשמח להפגש עם מי שיכולה מהאזור
    איזה עוד דברים עושים עם פעוטה (כמעט) בת שנה?
    עוד דילמה
    מעייני ישנה איתנו בצהריים במיטה שלנו
    אתמול עשתה את המוות לא רצתה להרדם במיטה שלה
    צרחה בכתה והופ , כבר היה 1 בלילה הבאנו אותה למיטה שלנו
    והופ נרדמה ״ויתרנו״
    מה עושים ? לתת לה לצרוח במיטה עד שהיא כמעט נחנקת?
    אין לי לב!
    אני שמה לה מוצץ והיא עדיין ממשיכה לצרוח
    מה הייתן עושות במקומי?
    תודה למי שקראה

3 תגובות
עמוד 1
  • זה גיל כזה שכל דבר מעניין אותם והם רוצים לגעת ולהרגיש כל דבר
    אני חושבת שזה מעולה שהיא תכנס לגן כי הם צריכים חברה
    את יכולה לקחת אותה לטייל בעגלה וגם תנסי לשים לה משחקים שתשחק עם עצמה ולא תצטרכי להעסיק אותה כל הזמן
    בקשר לשינה אם זה חד פעמי שהיא רצתה לישון אצלכם בלילה אז לא נורא אבל אם זה הרגל תשימי אותה במיטה שלה ותשבי לידה על כסא תלטפו אותה ותראי לה שאת לידה תדברי איתה ברוגע ותסבירי לה שהיא הולכת לישון ואולי אפילו תתני לה לישון עם בובה או חפץ שהיא אוהבת

• את יכולה לעבוד איתה על צבעי ידיים
    פאזלים של גיל שנה
    כלי פלסטיק
    לקחת כדור וללמד אותה לתת לך אותו
    מדבקות קוביות
    לרקוד יחד
    לספר סיפורים
    זה מה שעולה לי כרגע...
    בקשר לשינה מקווה שהבנתי נכון צהריים היא איתכם תמיד ישנה?
    אם כן יכול ל היות שהיא בודקת גבולות בלילה ורוצה גם ואם תכנעו לה היא תמשיך לרצות לישון אצלכם תסבירו לה שבלילה ישנים וישנים במיטה להרים להרגיע ולהחזיר וחוזר חלילה וכך היא בין שבלילנ ישנים במיטה לא קל אך באסרטיביות תצליחו
    וכמובן אחרי ששללת שיניים או או חלילה שלא מציק לה משהו אחר או חום/קור...
    בהצלחה ובעיקביות...

• בעניין התעסוקה - היא בגיל שהיא צריכה גירויים אחרים. היא צריכה חברה של ילדים אחרים ובגן היא תקבל את מה שחסר לה..

לגבי השינה - מהיום הראשון שהבנים שלי נולדו, הם לעולם לא ישנו אצלי במיטה רק בגלל זה שהם בסוף לא ירצו לישון במיטות שלהם. עד היום הם ישנים במיטות שלהם ואולי פעם ב... אני מרשה להם לישון איתי צהריים, אבל זה אחרי שהם כבר רגילים לישון במיטות שלהם ויודעים שאם אני מרשה להם אז זה חד פעמי בלבד

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה