היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
באיזה גיל הקטנ/ה שלכם התחיל/ה ללכת עם תמיכה? האם היו סימנים מקדימים כמו להיות על הברכיים? __ מעיין קטנה שלנו את המתנה הכי יפה שיכולנו לקבל... __
"ההחלטה ללדת ילד היא כבירה. זו החלטה שכל חייך, יהלך ליבך מחוץ לגופך"
10 תגובות
עמוד 1
שלי מגיל 10 חודשים עומד והולך מסביב לחפצים ורק בגיל שנה וחודשיים התחיל ללכת . באהבה...
בולי בלבולי
בגיל 11 חודש נעמד והלך עם תמיכה ובגיל שנה וחודשיים וחצי התחיל ללכת לבד. ]
בגיל שנה ו3 חודשים בערך התחילה להעמד עם תמיכה וללכת עם תמיכה בגיל שנה ו4 - קצת יותר, התחילה ללכת ועכשיו היא כבר רצה
בגיל שמונה חודשים בערך נעמדה והלכה סביב בגיל שנה עשתה 3 צעדים לבד ולא רצתה יותר מזה ובגיל שנה וחודשיים בדיוק עשתה שש צעדים ואחרי אותם צעדים היא ברוך השם הולכת .. ושכולם ילכו בדרכם ישרות בעה
הגדולה התחילה בסביבות שנה הבן שלי בגיל 8 חודשים והקטנה שלי בגיל 10 חודשים לא היו סימנים, ברגע שנעמדו התחילו לנסות
אני לא זוכרת מתי התחילו לעמוד, אבל ליאל ויונתן התחילו ללכת בגיל עשרה וחצי חודשים ונווה בגיל אחד עשר וחצי חודשים.
רותי
נהוראי עמד והלך עם תמיכה וחפצים כבר לפני שנה התחיל ללכת ממש צעדים וזה - שנה ושלושה חודשים בול. לפי הספר. והוא ישר פתח בריצות היה לו ביטחון בזכות הג'ימבורי המרופד
איילה ממש עכשיו מתחילה ללכת לבד 2-3 צעדים ונופלת ועם תמיכה היא הולכת ממש יפה. מאמינה שבשבועות הקרובים היא תלך יציב בעז"ה... והיא לא היתה על הברכיים... ישר עמדה במיטה והחזיקה בה ואז התחילה טיפונת לעזוב ולצעוד.
אור הלכה בגיל 11 חודש, בגיל 9 חודשים כבר נעמדה פייס: ortal_hori
לא היה שלב של ברכיים אצלינו. ללכת עם תמיכה לא ממש זוכרת, בטח היה שלב נורא קצר, אני זוכרת רק איך התחיל לזחול, ואז כבר הלך בסוף 10 חודשים.
הסימן המקדים להליכה זה עמידה, הם נעזרים בחפצים ונעמדים.