אמהות לילד/ה ראשון עד גיל שנה- אשמח להרשמתכן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני מתחילה את המחקר שלי ממש בקרוב ועדיין חסרות לי נבדקות אחרונות - למחקר תזה באוני' חיפה דרושות משתתפות מכל הארץ, שהינן אמהות לילד/ה ראשון/ה עד גיל שנה. המשתתפות יתבקשו לכתוב בבלוג אנונימי פעמיים בשבוע למשך 12 שבועות בנוגע לחייהן כאמהות (כ-200 מילים בכל פעם). כתשורה ופיצוי על ההשקעה, בסיום 12 השבועות המשתתפות יקבלו שוברי מתנות והטבות ייחודיות המתאימים לאם ולתינוק. להשתתפות במחקר ניתן לפנות אליי עם מייל וגיל הילד פה או למייל: [email protected]
    תודה
3 תגובות
עמוד 1
  • אני לא עונה על הקריטריונים אז לא אוכל לעזור...
    אבל האמת נראה לי קשה למצוא אמא ועוד לילד ראשון שתמצא זמן פעמיים בשבוע למשך 12 שבועות לכתוב לא יותק ולא פחות מ 200 מילים....

• דניס - צודקת ממש
    פייס: ortal_hori

• גם אני לא בקריטריון, אבל כמי שמתפרנסת מכתיבה אני רק רוצה לציין שהבקשה שלך פוגעת. הגיע הזמן שאנשים יעריכו את מלאכת הכתיבה ויבינו שהיא יקרת ערך. התמורה שאת מציעה מעליבה ומזלזלת, מה גם שלא כל אדם התברך בכישרון המתאים. יבוא היום שבו כבר לא תהי סטודנטית ותנסי להתפרנס, האם תסכימי לעבוד תמורת קופונים?!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה