בנות.....שאלה די דחופה....את עזרתכן אפשר? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ב"ה
    בננות... אני די ישנה בפורום..(הייתי רוב זמני בפורום השכן......)
    יש לי שאלה..אשמח לדעתכן...
    אני בהריוני הראשון ב"ה. בשבוע 15+4.
    אני מהבוקר מרגישה כאבי בטן תחתונה וכאבי גב..
    בנוסף אני מרגישה שיש לי הפרשות רבות..(צבעם לבן..אך פעם אחת היה לי הפרשה טיפה חומה..)
    אני ממש מפחדת..לא יודעת אם זה תקין ונורמלי או שמא אני צריכה ללכת להיבדק...
    יש לומר כי לפני שבועיים היה לי דימום לאחר יחסי מין, הייתי במיון פעמיים בהם הכל נראה תקין עם העובר ברוך ה'..

מה אתן אומרות???
    ללכת או להשאר בבית?? אני כבר מתביישת כמעט כל שבוע אני ברפואה דחופה..אני מלאת חרדות כל הזמן..........אשמח לתשובה...וגם עידוד...וחיבוק....
9 תגובות
עמוד 1
  • אם יש כאבים לכי להיבדק - שייחשבו שם מה שבא להם

• קודם כל תרגעי .
    עכשיו תשתי כמה כוסות מים ,תשכבי לנוח ואם עדיין יש כאבים לכי להבדק ,את יכולה להכנס למרכז בריאות האישה אם את בכללית ,לא זוכרת אם בשבוע שלך אפשר כבר לעשות מוניטור ,אבל כן אפשר לבדוק אורך צוואר .
  • כאבים והפרשות בתחילת ההריון הגיוניים וטבעיים
    אם הכאבים מתחזקים
    או אם מדובר בדם טרי ומסיבי
    צריך להיבדק.

אבל
    בגלל שניחנו באינטואיציות וחששות
    גם אני מציעה לך לקפוץ לבדיקה לשקט הנפשי

תדעי לך שחרדות תמיד ישנן
    אבל צריך לדעת לנשום עמוק ולחשוב חיובי
    "מחשבות יוצרות מציאות"
    תהני מכל רגע ושיהיה המשך קל ותקין

• עדיף להתבייש ולשבור תראש בבית??
    ממש לא עדיף שתלכי להיבדק בשביל השקט הנפשי שלך
    לפי מה שאני יודעת זה נורמלי
    לי בהריון כל הזמן היו דימומים אחרי יחסים תשאלי את בנות הפורום כל הזמן הייתי שואלת פה על דימומים..תבדקי אולי גם לך יש פצע בצוואר הרחם אחרי יחסים הוא נפתח ומדמם..
    הפרשות מרובות לבנות זה מאוד נורמלי לפעמים מרוב שהם היו מרובות חשבתי שדולפים לי מי השפיר

• יש המון שינויים בגוף ורחם שמתרחב אבל אם לא שקט לך לכי להבדק ומותר לך להיות חרדה אך זכרי רק שלהיות רגועה כמה שניתן לא פחות חשוב לך ולעובר לנוח כמה שניתן לשתות המון ולאכול טוב בריאות קל ותקין בעה
  • אביהההההה

מזל טוב

( מחברה של אחותך )

בע"ה נעשה ונצליח
  • 6בנות אתן מדהימות!!!! אז צדקתן..ברוך ה'...הרופא אמר שזה כתוצאה מהתרחבות הרחם...
    בע"ה מתפללת שימשיך להיות תקין!!! ושנצא מההריון בידדיים מלאות!!!! כולן!!!!!

ivf girl?!?! את חברה של שיראל(שרית) ?! אני מכירה אותך?!?! ממממ סיקרנת אותי!

ובע"ה נעשה ונצליח!!
  • אביה
    אנחנו אפילו חברות בפייססססבוק

בע"ה נעשה ונצליח
  • כייף לשמוע שנבדקת והכל בסדר
    פייס: ortal_hori

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה