היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מתי הקטנטנים שלכם התחילו לזחול?! איזה סימנים מוקדמים יש?! יש איך לעזור להם?! ללמד אותם?! ליאב שלי אוטוטו בן 7 חודשים... אני רואה שהוא ממש מנסה להתקדם אבל לא יודע איך ולא מצליח, כשמגרים אותו עם צעצוע הוא מושיט יד עד שבסוף מתהפך. זה נראה שהוא לא מבין עדיין איך לקשר תנועה בין היד והרגל. השאלה אם יש איך לעזור לו? או רק להניח אותו על הבטן ולתת לו ללמוד לבד? מורן
8 תגובות
עמוד 1
איתמר התחיל לזחול גחון בגיל חצי שנה וזחילה ממש בגיל 8 חודשים אני חושבת . יש לו עוד זמן וגם בלי עזרה מיוחדת הוא יעשה את זה , תשכיבי הרבה על הבטן וזה יקרה . את יכולה לראות ברשת תרגילים לחיזוק ,אבל בעיניי הוא בסוף יעשה הכל ,אין טעם למהר ,מי שזוחל ראשון הוא לא יותר גאון
אצלי יחסית מאוחר הקטנטונת הואילה בטובה רק בגיל 9 חודשים לזחול עכשיו היא כבר לקראת עמידה
כל ילד והקצב שלו הגדולה שלי התחילה בגיל 11 חודש הבן שלי בגיל חצי שנה והקטנה שלי התחילה לזחול גחון בגיל 7 חודשים ולפני פחות מחודש התחילה לזחול על שש לא עשיתי שום דבר לעזור להם, זה בא לבד שימי אותו הרבה על הבטן עם משחקים
גחון בגיל 5 חודשים וזחילה ממש כבר שבוע שבוע וחצי... אין חדר שהוא לא נכנס אליו כבר + הוצאת סירים מהארון הוא כמעט יושב, ונעזר במשהו ונעמד על הבברכיים ואז על הרגליים
כל ילד והקצב שלו
את גם יכולה לשים לו צעצוע קצת רחוק ממנו ולקפל לו את הרגליים כמו צפרדע הוא ימשוך לך אותן אחורה וככה יקדם את עצמו בזחילה.אני באמת לא זוכרת מתי תאיר התחילה לזחול אבל מבטיחה שזה יגיע שימי אותו כמה שיותר על הריצפה במזרן פעילותוהרבה הרבה על הבטן [/center]
איזה סרטונים פייס: ortal_hori
התחיל לזחול ב8 חודשים גחון ומהר מאוד עבר אחכ לזחילה רגילה. לא עשיתי כלום מיוחד, חוץ מלעבור דירה אבל זה לא בטוח קשור חחחחחח