קומה אחרונה ומשכנתא(שאלה לא קשורה לפורום) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מצאנו איזה בית קומה 3 מתוך 3 ובעלי אומר שעל קומה אחרונה לא נותנים משכנתא זה נכון?

13 תגובות
עמוד 1
  • מאיפה הביא את השטות הזו?...

• אין קשר חחח
  • גם לא ארנונה חשמל ומים...כי זה גג
  • הלוואיייייייייייייי

• מה זאת אומרת ארנונה חשמל ומים?

• יקירתי תקשיבי לי מילא קמה 3 בלי מעלית אבל להיות קומה אחרונה זה סיוט
    חום אימים בקיץ כפור בחורף
    ושלא נדבר על זנילות אם יש בעית זיפות
    בקיצור לא מומלץ בכלל פשוט לא שוה את זה

• אני לא חושבת על כל הדברים האלה כי אני מתההההההה מתהההה מתהההההה לעוףף מהבית של חמותי!!!! כרגע הבית מושכר ויש חוזה אם אנחנו ניקנה את הבית הכסף של השכירות יעבור אלינו 2600 בחודש סבבה דיי מכובד הבית עבר שיפוץ כלול היום אנחנו הולכים לראות אותו

• בתור אחת שגרה שנתיים בקומה רביעית בלי מעלית ועוד לפני ההריון והלידה והכל
    מממממששששש לא ממליצה!
    היה לי קשה בלי ילד אז עם ילד ועגלה ואוא סיוט של החייייםםם!!
    ממליצה לך להסתכל על עוד דירות , פשוט בגלל שזה עלול להיות מאוד קשה..
    כיום אני גרה בקומה שנייה בלי מעלית ועדיין מאוד קשה לי להעלות ולהוריד את הילד והעגלה.. יש לי שרירים של גבר בידיים חח
  • קודם כל בעלך טועה- בוודאי שנותנים משכנתא לקומה אחרונה. אני קניתי דירה כזו קומה 3 מתוך 3 וקיבלתי משכנתא!!
    לגבי העניין שזו דירה בלי מעלית- אני עשיתי את הטעות הזו וממליצה לך בחום לא לעשות אותה גם. קשה להעלות קניות הביתה-צריך לרדת לעלות כמה פעמים, קשה לי עכשיו עם ההריון- אוטוטו חודש שמיני... אני מתפלצת מהמחשבה לעלות עם עגלה ותינוק... אני מנסה להשכיר את הדירה ולשכור במקום אחר וזה לא קל בכלל- אנשים רוצים מעלית, הדירה ענקית ומשופצת במלואה ועדיין כל מי שמגיע מתלהב מהדירה אך מתבאס מהמדרגות...
    תחשבי על זה טוב טוב - כי זה קשה אחר כך, אני גם רק רציתי כבר בית משלי..והיום זה מבאס
  • בנות תאמינו לי אני בדילמההה אני מתה לעבוררר מפה כבררר אוווףףף למה דוקא קומה אחרונהה למהה

• חחחח אין קשר ועוד איך תקבלו משכנתא
    [/center]
  • תגידו בנות זה נכון שלזוג צעיר מגיע 100 ש"ח מקבלן בנייה אם קונים בית חדש??

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה