שאלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הקטן שלי בן חודש אוכל כל 3 שעות תמל, הבעיה היא בלילה הוא מתעורר לאוכל כל שעתיים וכשאני מאכילה אותו הוא נרדם וממשיך למצוץ את האוכל וגם מתפתל ונושם בכבדות וזה קורה רק בלילה, לי נראה שהוא לא באמת רעב אחרי שעתיים אבל אם אני מנסה לתת לו מוצץ הוא לא רוצה
    מה לעשות?

2 תגובות
עמוד 1
  • לפי דעתי שווה להילחם על מוצץ.
    לבת שבע לקח קרוב לשלושה חודשים עד שהיא התרגלה למוצץ והיום היא לא יכולה לעזוב אותו.
    תנסי לתת לו שוב ושוב מוצץ תוך כדי חיבוק ועירסול בידים, ככה הוא יקבל את החום והאהבה שהוא צריך ובמקביל ימצוץ בעדינות את המוצץ עד שירדם.
    תנסי כמה סוגי מוצצים עד שתמצאי את מה שמתאים לו אבל לא כדאי לתת אוכל כל הזמן, הקיבה שלו עוד קטנה ורגישה ולא מסוגלת להתמודד עם כמויות גדולות.
    כל שעתיים זה הרבה במיוחד שמדובר בתמ"ל.
    תנסי להרגיע אותו בדרכים אחרות ולא לתת לו כל פעם לאכול.
    בהצלחה!

מירי, אמא לארבעה מדהימים!!!
  • תנסי לעשות לו כל מיני תרגילים שמיועדים להקלת גזים. גם במשך כל היום.
    לפעמים המציצה מרגיעה את הכאבים מהגזים והוא מוצץ את הבקבוק, והאוכל בפנים
    רק מגביר את הבלאגו בבטן. הוא כנראה באמת לא כזה רעב רק מחפש ניחום ומשהו שיעזור
    לו להרגע...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה