שונאת אותההההההה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • את חמתי

אבל ממש ממש! לא יכולה לסבול אותה
    חמתי בת 55 ואמא שלי 74 והן שומרות על אושרי עד שנכניס אותו בע"ה בספטמבר לגן (מחכה לזה כבר בקוצר רוח).
    אמא שלי שומרת עליו ימי ראשון שלישי וחמישי וחמתי שני ורביעי כי בשאר השבוע היא מטפלת בקשישה שעתיים ביום. גם ככה זה חוצפה שאמא שלי שמבוגרת ממנה בהרבה שומרת עליו הרבה יותר גם בימים שלה היא מתחמקת.
    אתמול בעלי אומר לי יום רביעי אמא שלי לא יכולה לשמור על אושרי אז אמרתי מה עכשיו איזה תירוץ יש לה הפעם??? יש לה בשעה 3 בדיקה אמרתי בסדר אני יצא מהעבודה יקפיץ את הילד לאמא שלי פחות בעייתי אבל לאאאאאא הגברת רוצה בבוקר ללכת לקנות בגדים כי יש לה אירוע...
    אתן מבינות את החוצפה? לא היא לא תלך לקנות ביום אחר דווקא בימים שגם ככה בקושי היא שומרת עליו. העיקר אמא שלי מבטלת ודוחה דברים בשביל לשמור על הילד ואין לי את הלב להביא לאמא שלי את הילד שלושה ימים ברצף גם ככה קשה לי היא כבר לא צעירה ולא בן אדם בריא וחמתי לא מעניין אותה כלום. אני שונאת אותה וגם אותו כבר נמאס לי כל פעם מהעצבים האלה כבר בלי להתגרש לא רוצה יותר עצבים ומלחמות לא מגיע לה בכלל לראות את הבן שלי היא לא סבתא ולא יודעת להתנהג כמו סבתא. בלי לקחת את הדברים שלי וללכת לאמא שלי וששניהם יתפוצצו עם עצמם

10 תגובות
עמוד 1
  • מתוקה אמי בגיל של אמא שלך וחמותי בגיל של חמותך והיא בכלל לא שומרת על הבן שלי. עזבי.... זאות לא עובדד בכלל כל היום יושבת בבית רצינו לרשום את נתנאל לגן חבד אבל שם עד 16:00 ואמרנו לה כחי אותו כל יום לשעה אחרי גן רק לשעה עד שאני אגיעה. מה היא אמרה... מה פיטום אני אישה חולה אני לא יכולה!!!!!!!! לבת שלי לא עזרתי כשהיא ילדה ויענו את רוצה שאני אעזור לך?
    ואמא שלי שומרת אליו כל יום כל היום ועוד מתגעגעת עליו כשלא רואה אותו שישי שבת.

יש לך מזל שחמותך לפחות קצת אבל שומרת על הילד

]
  • יכול להיות שזה קצת מעצבן אני די מבינה..אבל אנחנו צריכות לזכור שהם בסה"כ לא חייבות לנו כלום!!!!!!!!!!
    ואין מה לעשות אמא זה אמא. וחמה זה חמה........
  • עזבי מאמי חבל על העצבים שלך היא לא תשתנה
    קחי בחשבון תמיד בימים שהיא אמורה לשמור לעשות תכנית ב ועם כמה שזה קשה קבלי את המצב ככה , רק ככה את תפגעי פחות
  • אני מתנצלת מראש על התגובה שלי. אבל חמתך לא חייבת לכם כלום ... לי יש עזרה מאמא שלי פעם בחודש, בשבת לכמה שעות וזהו ומחמתי אינ לי עזרה כלל. אתם אנשים מבוגרים וצריכים להסתדר בכוחות עצמכם... ואת צריכה להגיד תודה שהיא מסכימה לשמור עליו פעמיים בשבוע...
  • אני יודעת שהיא לא חייבת לנו כלום היא סה"כ עוזרת לבן שלה שיצא לעבוד כי קודם הוא ישב בבית ולכן לא רשמתי אותו לגן כי לא התאפשר כלכלית ממשכורת אחת ולבת שלה כללללל הזמן היא עוזרת ועזרה עם הילדים שלה עכשיו גיסתי בבית לא עובדת עם ילד בן שנתיים וחצי ותינוק בן חצי שנה ומוכנה לשמור עליהם כדי שתצא לעבוד אבל כשזה נוגע אלינו היא כל פעם מחפשת תירוצים ומשחקת אותה שהיא מטפלת לי בילד.. ואין לי אופציה אחרת אלא אם כן אמא שלי כמו כל פעם שהיא עושה תצטרך לשמור עליו שלושה ימים ברצף וזה ממש קשה לה.. אני לא רוצה להעמיס עליה וכל פעם היא עושה את זה מחדש וזה מחרפן אותי והיא יודעת שאין לי אפשרות אחרת חוץ מאמא שלי שבגיל של אמא שלה. ואני רותחת על בעלי שזורק את זה עליי ואומר אמא שלי לא יכולה אז אני לא יודע מה להגיד לך...

• סליחה מראש על תגובה , אבל חמותי לשעבר בעודי הריון אמרה לי מראש שלא תשמור על הילד, אז לפחות פעמיים בשבוע זאת ברכה. ברור שהיא צריכה להודיע לך מראש שהיא לא יכולה , כדי שתוכלי להתארגן , זה מכעיס ומעצבן , אבל עדיין לא סיבה להתגרש. חבל להרוס משפחה בגלל אישה לא אכפתית.

/]
  • תראי מאמי בואי נגיד תכלססס..החמות שלנו לא חייבות כלום..גם אנחנו נהיה בופו של דבר חמות לכלות אני מאמינה שלא נרצה לשבת עם הנכדים שלנו ימים שלמים
    אני מבינה שחמותך שומרת עליו פעם ב..לפי דעתי תוציאי לה גם תימים האלה עם התנהגות כזאת לא הייתי מביאה את הילד שלי לחמותי תנסי להסתדר באיזשהיא דרך עד אז..אמא שלך באמת מבוגרת אני לא חושבת שבגיל כזה יש כוח לשמור על ילד קטן..מה עם מטפלת אולי?

ואם את רוצה להתנחם..גיסתי החמודה הלכה ללמוד גננות ובימים שהיא לומדת הילדים שלה אצלנו..ובגלל החוצפה שלההה אני לא יכולה לצאת לעבודכי לא נעים לי שחמותי תשמור על כלכך הרבה ילדים ואמא שלי גרה בעיר אחרת..עזבי את זה מאיפה החוצפה הזאת לשלוח אלינו 3 ילדים למשך 4 שנים מה איתי מה נראה לה שהבאתי רק את מאור וזהו ניסגרה הבסטה?ואם יהיה לי עוד ילד ב 4 שנים האלה מה יהיה פה גן ילדים..?את מבינה לפעמים חוצפה של אנשים עוברת כל גבול

• העניין הוא שחמתי דווקא כל הזמן דיברה שהיא תעזור ותשמור על הילד רק שבפועל היא עושה טובה אולי פעם בשבוע ושוב אני אומר שהיא עוזרת לבן שלה שיצא לעבוד כי אם היה עובד מסודר מתחילת שנה לא הייתי מחכה לטובות שלה ומכניסה אותו לגן היה לי הרבה יותר טוב וגם לילד. חמתי אפילו אמרה לי תרשמי את הילד בגן באזור שלי ואני יוציא אותו עד שתסיימי לעבוד (אני מסיימת בסביבות 5-6). כשהגענו לרגע האמת והתחלתי לברר על גנים אז אמרתי ל יש מעון מאוד נחמד עד השעה 4 והיא פתאום אומרת לי מה את לא יכולה לצאת מוקדם יותר? חוצפנית אחת למה זה עבודה של אבא שלי? והיא אומרת ואם תהיה לי בדיקה ואני אצטרך לצאת? אמרתי לה אין בעיה אני יצא יותר מוקדם זה לא על בסיס קבוע ועוד בשיא חוצפתה אומרת לי טוב כרגע אין לך ברירה לעבוד שעות כאלה אבל ברגע שהבן שלי יעבוד מסודר תחפשי עבודה עם פחות שעות... כמובן שבסוף רשמתי את הילד ליד אמא שלי שהיא תוציא לי אותו כל יום אני ממש לא רוצה את הטובות שלה והיא אפילו לא שאלה למה לא רשמת פה באזור וואי וואי עצבים עצבים

• את עצבנית על חמתך וברור והכל, זה כן.

אבל מה בעלך אשם? הוא לא אשם. אל תתעצבני עליו. את התחתנת איתו. ולא עם בן אדם שמגיע עם מטפלת\סבתא למופת. סבתא לא הייתה קריטריון כשבחרת אותו. אני מניחה. אז למה מהעצבים להגיד שתתגרשי ממנו, זה לא שהוא לא רצה לשמור על הילד.
    זה דבר ידוע, שנגיד אם גרים עם ההורים אחרי החתונה זה יכול לגרום לגרושים מסיבות דומות, כי לא רוצים את המשפחה של הבן זוג. אז בלי המשפחה!
    אז לקחת בחשבון בראש שיש לילד שלך סבתא אחת וזהו, ובנס במקרה יש לפעמים אפשרות להשאיר אותו אצל החמה.
  • אני יכולה להגיד לך מניסיון מר מאוד, שאני עברתי עיר כי חמתי לשעבר הבטיחה שהיא תעזור כשהייתי בהריון... היא כ"כ עזרה, עד כדי כך שהיא בסופו של דבר גם התחילה לבקש שנשלם לה כסף (אמיתי לגמרי!) בשביל שהיא תשמור על הילד. אחרי המשפט הזה, רשמתי את הילד לגן.

אני למדתי על בשרי לא לצפות לכלום מאף אחד. היום אני מסתדרת יפה מאוד בכוחות עצמי. מצאתי עבודה שבה אני מכניסה את הילדים לגן ומספיקה גם להוציא אותם מהגן. וסומכת אך ורק על עצמי.

בעלך ממש לא אשם שיש לו אמא כזו. הרבה מהריבים שלי ושל הגרוש שלי היו בגלל זה, עד שלמדתי לדפדף ושהמריבות האלו ממש לא שוות את זה.

תאמיני לי שבעלך מתבייש בזה בעצמו. אל תקשי עליו יותר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה