מכנסי הריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות.......

חייבת לשתף אתכן.

אני בשבוע 16

לפני כחודשיים קניתי מכנס הריון ראשון ברמי-לי כיוון שיצאה לי בטן והמכנסיים שלי הרגילות לחצו עליי.

היום בבוקר אני מרגישה שגם מכנס ההריון שקניתי לוחץ עליי טיפה .
    אבל הוא מידה 38
    הגומי תקין ולא צמוד ומכסה את הבטן גם ברגליים זה יושב טוב
    רק בחיבור בין בגומי למכנס טיפה מציק.....

לא נראה לי הגיוני לרכוש עוד מכנסי הריוןןןן :(
11 תגובות
עמוד 1
  • חחחחחחחחחחח
    חשבתי כמוך בהריון ראשון. אני כרגע בדיוק במצבך כל המכנסיים 38 של רמי לי קטנים אבל למזלי קייץ ואפשר לגוון עם חציות שלא חווה מחנות הריונית. יש לי כמה כאלה וגם קניתי טייץ מרמילי במידה 42 יחסית זול)))
    ]
  • האמת היא שאני בהריון הייתי לובשות את אום מכנסיים שהיו לי בגזרה נמוכה שזה לא מגיע לבטן כי בלי עין הרע לא השמנתי רק יצאה לי בטן קטנטונת..וקניתי עוד כמה מיכנסיים שהם נמתחות ומתקווצות בלי גומי פשוט מכנסי לייקר כאלה..

• הא ורוב ההריון הלכתי עם טייצ..הכי נוחחחח

• היי רוני.. אפשר לדעת מאיפה את???
    יש לי משהו להמליץ לך..

• טייצים .. הכי טוב .. בכלל בקיץ - חצאיות ושמלות

• אני עליתי במשקל אבל הגינסים שלי במידה 38 וגיזרה נמוכה לובשת אותם בכייף
    וגם טייצים והכי כייף ומאוורר זה שמלותתתת :)))
  • אני קניתי טייצים במידה 4 חחחח.. ו-וואלה הם סבבה ונוחים
  • "אולי הפעם כן " לשאלתך אני מאזור הצפון.

:)

• היי רוני..
    האמת שאני מאיזור אשדוד-יבנה.. אז לא כל כך יעזור לך..
    אני קניתי השבוע מכנס יפה עם גומי למעלה ממש כמו של הריון.. מכנס בסגנון צעיר ויפה.. בעלות של 50 שקל.. ממש שימושי והכי חשוב נוחחחח
    יש את החנות הזו באשדוד, אשקלון ושני סניפים באילת...
    אם יעזור לך ואת בסביבה מידי פעם תגידי לי ואני אגיד לך את שם החנות...
    לא יודעת האמת אם מותר ככה סתם לעשות פה ״פרסומת״ לחנויות... אז לא נעים לי..
    דרך אגב יש להם שם הכל... אני קונה לפעמים 6 פריטים ב200-300 שקל כולל נעליים מכנסיים והכללללללל
    בהצלחה!!

• רוני, לכי ל O MALL יש אותו בכמיאל ונצרת עילית. אני קונה שם כל הזמן ויש שם מכנסיים עם גומי, טייצים וטוניקות ממש טובות וזה ממש זול שם

• הריון שלישי ולעולם לא קניתי בגדי הריון הריונות קודמים הגזרה היתה נמוכה. במכנסיים אז היה מעולה וזה היה מתחת לבטן , הריון הזה הגזרה בהחלט גבוה ואיאפשר ללכת כבר עם המכנסים שלי , לובשת הרבה טיץ , ברשת תמנון קניתי 4 מכנסים אותו הדבר בצבעים שונים עם גומי למעלה שהם מאוד נוחים בד חקי כזה .... ובמנגו קניתי השבוע ג׳ינס גם עם גומי למעלה וגזרה נמוכה. בחנות של רמי לי גונבים במחיר כי זה בגדי הריון אפשר היום ללבוש כל בגד בהריון ובלי להוציא אלפיי שקלים מיותרים ! ואני אחת שמבזבזת בלי סוף אבל על בגדים כאלה ממש לא שווה לי להשקיע כי אחרי ההריון לא בשימוש ואלה שקניתי עכשיו היו לי בשימוש אחרי !
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה