כאבי בטן חזקים בתחילת ההיריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב ד"ר ערן.
    אני בשבוע 6+6. לפני כשבוע שאלתי אותך עם להרגיש כאבי מחזור בתחילת ההיריון זה תקין ועניתה לי שכן. האמת שהרגעתה אותי והלחץ כצת ירד. אבל מזה 3 ימים אני סובלת מכאבים חזקים במיוחד שכבר הרבה יותר מכאבי מחזור. אני מרגישה את הכאב בעיקר בצד ימין (נדמה לי שזה בא משחלה) עם השלחות לגב. הכאב מאוד חזק ובא בהתקפים בערך כל 30-40 דקות ונמשך כמה דקות. אין לי דימום.
    הייתי במיון עשו לי אולטרה סאונד וגינלי ואמרו שהכל תקין, העובר בסדר ויש דופק. זה הרגיע אותי אבל הופאה אמרה שלא רואה סיבה לכאבים כאלה. והם ממשיכים. אתמול, לאחר שהכאבים ממשכים, שוב פניתי לרופא נשים. אשר אמר לי אותו דבר שעם עובר הכל תקין, שחלות בגודל תקין, ואין סיבה לכאבים.
    אני ממש לא יודעת מה לעשות. את עוצמת הכאבים הייתי מגדירה כ-8 בסולם מ1 עד 10.
    אציין שאני לוקחת אוטרגסטן 3 פעמים ביום.
    מה ניתן לעשות במקרה כזה? והאם להרגיש כאבים בעוצמה כזאת זה עדיין תקין?
    אודה לתשובתך בהקדם.
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

כאבים בעוצמה כזו הם לא תקינים
    אבל מבלי לבדוק אותך בוודאי שאין לי יכולת לייעץ לך יותר מאשר 2 רופאים אחרים שבדקו אותך

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה