סקירה מוקדמת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי,

אנחנו בשבוע 14+3, קבענו תור לסקירה מקודמת.
    עשינו את השקיפות עורפית אצל ד"ר אסף לרנר והוא היה ממש נחמד, האם יש המלצה אצל מי לעשות את הסקירה המוקדמת?

תודה
7 תגובות
עמוד 1
  • אותו רופא לא?
    ]
  • אני עשיתי אצל דורון הררי בב״ש אבל נראה לי שהוא מקבל באשקלון גם
    וההריון הראשון אצל דורון דוקלר שהוא קצת פוזאי אבל מומחה ענק לו יש קליניקה בעומר שזה ישוב ליד ב״ש
    [/center]
  • 2 הריונות ראשונים אצל פרופסור ארנון ויזנצר
    הריון הזה אצל דורון הררי מדהימים מדהים מדהים מקבל באשקלון ובב״ש
  • היי

מישהו באזור המרכז-השרון?
  • אני עשיתי את כל הסקירות בבייבי קול ליד קניון הזהב בראשון.

כל הרופאים מדהימים, אנינעשיתי אצל דר ענבר
    פייס: ortal_hori

• אני מהמרכז ועשיתי אצל ד"ר מושב סולומון וממש אהבתי.
    הוא מאוד קפדני ומדוייק ונותן תחושה רגועה ונוחה לכל שאלה וייעוץ.
    הוא מקבל דרך קופ"ח לאומית ומכבי, אבל לפי מה שהבנתי שגם בבי"ח סניטס באופן פרטי... אולי השתנה מאז, אני לא יודעת. תבדקי דרך הקופה שלך אם את רוצה.

בהצלחה

• אני מאיזור השרון ועשיתי את הסקירה השניה אצל ד"ר אניטה סילבר היא מקבלת בכפר סבא ועובדת עם הכללית. היא היתה מקסימה ומאוד מאוד מקצועית!!!
    גם קיבלתי עליה מלא המלצות, והכל היה נכון!
    בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה