רופא מומלץ? וגם שאלה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכולן,
    אני בת 28, לפני חודשיים הפסקתי גלולות לאחר 10 שנים רצופות, וממה שזכור לי לפני כן היו לי מחזורים סדירים. מאז המחזור ה"מלאכותי" של הגלולות (לפני חודשיים בדיוק) לא קיבלתי עדיין מחזור...
    למישהי זה קרה ואז הסתדר מעצמו?
    או שזאת סתם תקוות שווא?
    בשבוע שעבר הלכתי לרופא חדש והוא אפילו לא בדק אותי, פשוט אמר לי לקחת דופסטון אם בדיקת הריון תצא שלילית (שבוע לפני כן יצאה שלילית...), אבל נמאס לי מהורמונים (הם אלה שיצרו את התרדמת הזאת מלכתחילה!) ולא מבינה למה לא לבדוק קודם אם יש בעיה.... כמובן שאת שאלותיי הרופא ההוא דחה בביטול.

ולכן, לאחר חרישת האינטרנט ללא מענה- האם למישהי יש רופא נשים מומלץ לבעיות מסוג זה בקופ"ח מאוחדת?? אני גרה בת"א אבל מוכנה ליסוע לכל מקום שבו יש מישהו עם יחס נורמלי לבני/ בנות אדם.

תודה לכן על הסבלנות והשיתוף....
2 תגובות
עמוד 1
  • הי.. לגבי רופא, אני במאוחדת והייתי אצל ד"ר פאינרו ברעננה, רופא מצוין, נחמד וסבלני. לגבי שאלתך, אני חושבת שעד שאין מחזור אין כל כך מה לבדוק (גם פרופיל הורמונלי, שזו הבדיקה הראשונה והכי בסיסית עושים מיד לאחר תחילת מחזור) ובנוסף, לפעמים (ובטח אחרי תקופה כל כך ארוכה עם גלולות) לוקח לגוף זמן לחזור לעצמו.. אני ממליצה לך לחכות עוד קצת, ואם לא יהיה מחזור ללכת לרופא שינחה אותך מה לעשות.. שיהיה בהצלחה!!
  • ד"ר דוידי עופר פשוט מקסים מקבל באור יהודה.
    הרופא הזה כ"כ מקצועי ואנושי .היחס שלו זה משהו שאין כמותו הוא בודק לעומק ובינתיים כל בעיה שהיתה לי נפתרה על ידו.
    מומלץ מאודדד

בשורות טובות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה