בנוות שעשו כבר סקירה ראשונה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • וסליחה שאני חופרת על הבוקר
21 תגובות
עמוד 1
  • ב"ה

אני עשיתי לפני כמה שבועות סקירה מוקדמת וגם אני בכללית ויש לי פלטינום אז שילמתי סה"כ 57 ש"ח וזהו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    אין לי מושג מה ההבדל בין מורחבת לסקירה רגילה- בסקירה הזאת הוא בודק שכל האברים שאמורים להיות בשבוע זה כבר קימיים , זרימות דם וכזה....

אני יודעת שסקירה מאוחרת כבר הקופה לא מממנת לך אם את עושה מוקדמת ולכן את צריכה לשלם במקום ורק אחרי את צריכה להגיש טפסים ואז את מקבלת החזר לחשבון בנק שלך. לי אמרו שזה עולה 1200 ש"ח והקופה מחזירה 900 ש"ח...

ב"הצלחה
  • ובסקירה שעשית ראו בתלת מימד נגיד?

אני גם חושבת שאני אלך על זו שעולה 57.. גם ככה יש עוד סקירה חוץ מזו שעולה יקר יותר ובודקים שם את אותו הדבר אז נראה לי שפשוט חבל לזרוק כמעט 3,000 שקל על זה
  • אני לא עפתי על זה
    עשיתי כמוכן.

היה מקסים וחוויתי להפליא
    הרופא הסביר וצחק והיה נעים מאוד...

לא מבינה את ההבדל
    אבל את ה-3000 ש"ח, בעיניי, אפשר לשמור לעגלה או חדר ילדים.

• הי נילוש׳
    הסקירה שלי עשיתי אצל רופא פרטי שעובד עם הכללית ויש לי פלטינום שלמתי ר57 שקלים. תלת מימד כולל דיסק ותמונות מדהימות
    סקירה מאוחרת אני עושה שבוע הבא אצל אותו הרופא ואמרו לי שהמחיר 1300 ויש לי החזר של 1,000 ש״ח מקופת החולים אמרו לי לגשת למרפאה שלי עם הקבלה והם כבר מעבירים הלאה. והכסף חוזר לחשבון !

והסקירה המוקדמת רואים מספיק הכל מה שצריך לראות בשבוע כזה את המורחבת עדיף להשאיר לאחר כך שהעובר גדול יותר !
  • ביבוש, זה בדיוק היה השיקול שלי, כאילו למה לזרוק כ"כ הרבה כסף... יכול להיות שהיא פשוט הציעה לי להשתמש בסקירה הראשונה כסקירה מורחבת במחיר מלא, ואז הסקירה השניה תעלה לי 57 שקלים... - כאילו הפוך.

אבל בסדר, אני אגיע לשם ואשאל אותה, כי זה גם רופא פרטי ואני לא חושבת שהרופא הזה שונה מכל השאר במיוחד כשהוא עובד עם הכללית
  • ותזכירי לי אייך עושים סרגל אם כבר נכנסת מידי פעם שגם לי יהיה (;
  • ב"ה

אצלי הרופא כן עושה בתלת מימד,
    יש לו מכשיר שחבל"ז,,
    עשיתי אצלו את הסקירות גם עם הבנים שלי,,
  • חחחחח אין עלייך!

זה האתר BABA GAGA

תכניסי שם למעלה את התאריך לידה שלך ובסוף תעתיקי את הקוד של ה BBCODE

• תמי, מאיפה את?

• ב"ה

פ"ת,,

אם את מעוניינת אז לרופא קוראים ד"ר סגל יהושוע,

יש לו קלינקה בפ"ת וגם בחדרה.....
  • צודקת צודקת הסקירה המוקדמת קצרה ומהירה ובודקים שהכל במקום כאילו שבשקיפות הרופא לא בודק ... בעיקר הולכים לראות את המין העובר .... (; ולזה רק מחכים. לפחות אני
    מורחבת כשמה כן היא בודקים ובודקים וחופרים כמו שאומרים ....
    אבל הכל יהיה בסדר והלוואי איזה נסיכההההההה

גיליתי שאצלי במושב אני לא ההריונית היחידה , מתוך 6 הריוניות בנתיים 4 בנות בדרך , ואחת יש לה סקירה שבוע הבא ונדע
    אז מאחלת לך נסיכה הורסת

ובקשר לסרגל תודהההההה
  • גם לי יש פלטינום, בשתי ההריונות עשיתי במרפאות פרטיות שעוהדות עם כללית.על השקיפות שילמתי 160, סקירה 1 57 וסקירה שניה בבריאות האישה 25 שקלים.
    בהריון הראשון המחירים היו קצת שונים וזולים יותר בכמה שקלים.

• אני מאחלת לעצמי גם בת!! אם יהיה בן נראה לי שאני אהיה בשוק
  • ב"ה

צוצית גם לי יש 2 בנים ועכשיו בדרך עוד בן....

מאחלת לך מה שתרצי.

שיהיה תקין ובשורות טובות!!!!

ב"הצלחה.....
  • אז מממממממש חובה נסיכה. בתוך כל החבורההההה של הבנים .... אבל יאללה נחכה עוד טיפטיפה. ונדע ....
  • חחח תמי את מה זה מעודדת אותי!
    מה ההפרשים בין הגילאים אצל הילדים שלך?
    וביבוש, אני אנסה לשחד את הרופא היום בשקיפות שיזרוק לי עצם לגבי המין.. אני כבר לא יכולה לחכות
  • מורחבת זה מילה יפה למסחטת כספים.

אני עשיתי ב50 שח והיה בסדר גמור
    פייס: ortal_hori

• זה מה שחשבתי... תודה יפתי
  • תבדקי לגבי רופא שעובד עם הקופה
    ואז את מראש משלמת מחיר מוזל
    בפרטי יש החזר..ואז צריך להגיש קבלה ום נותנים החזר.

• לפי מה שהרופא שלי גילה לי בסוד, אין שום הבדל בין הסקירה הרגילה למורחבת. בכל אופן עושים סקירה מורחבת (כדי לכסות את עצמם) אבל בדף שנותנים לך לא רושמים את הכל, אבל הם רושמים אצלם. בטוח שאם חלילה מוצאים איזה שהוא ממצא הם מדווחים על כך.
    אצלי בסקירה הראשונה נתנו תמונות אבל לא הסכימו לעשות הקלטה של הבדיקה (לעומת בהריון הקודם שכן עשיתי מורחבת - כן יש לי את הדיסקים של שתי הסקירות).
  • דרך אגב, כשהייתי בהריון הראשון היה לי פלטינום אז קיבלתי את ההחזר. בהריון הנוכחי זה כבר אחרי שביטלתי את הפלטינום אז לא היה מגיע לי החזר ובגלל זה עשיתי סקירה רגילה (כי זה משמעותי לשלם 1400 ש"ח ללא השתתפות). אם היה לי את הפלטינום, כמובן שהייתי מנצלת את ההנחה.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה