עזרה קצת לחוצה :-/ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היום עשיתי הערכת משקל ואמרו לי שהראש של העובר גדול בשבועיים ? קרה למישהי? מאיפה זה נפל עליי

9 תגובות
עמוד 1
  • גם אצלי זה ככה.. הראש גדול בשבוע..
    אורך הירך גדול בשבועיים,
    היקפים של אברים מסויימים גם גדולים בשבוע וחצי
    כל עוד לא אמרו לך כלום- אז אין מה לדאוג.

זה עוד יכול להתאזן ולהסתדר...

• גם אצלי היה ככה, שטויות
    פייס: ortal_hori

• גם אצלי היה ככה. פשוט נולד לי ילד חכם

"וַיָּקֶם, אֶת-הָעַמֻּדִים, לְאֻלָם, הַהֵיכָל; וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַיְמָנִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ יָכִין, וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַשְּׂמָאלִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ בֹּעַז." (מלכים א', פרק ז)

"ולנעמי מידע (מודע) לאישה, איש גבור חיל--ממשפחת, אלימלך: ושמו, בעז" (מגילת רות פרק ב')
  • ואצלי הוא היה קטן

• א. הראש הוא האיבר הכי גדול של העובר.
    ב. עד שבועיים הפרש לכאן או לכאן - תקין.
  • לא להתרגש!!! לי אמרו שיש עובר גדול לגילו והערכת משקל הייתה ממש גדולה בסוף אורי נולד סנכ עם משקל 3.050 פיצפוני מה רצו ממנו תגידי לי
    [/center]
  • זה רק הערכה ,יש טעויות ! אין לך מה לדאוג
  • כל עוד הרופא לא אמר לך כלום אז אין לך מה לדאוג.

חוץ מזה שראש גדול מעיד על גאונות
  • לא להלחץ לי אמרו שהוא במשקל קרוב ל 4 קילו והוא יצא לי 3.295 חחח
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה