שאלה בקשר למקווה והפרשת חלה- למבינות - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
תגידו, מתי הולכים למקווה ? בשקיעת החמה- זה אומר ב 18,19,20 בערב? האם אני צריכה לקבוע? לגבי הפרשת חלה- עשיתי בהריון הקודם והיו לי ברכות ללידה קלה- ועכשיו אני לא מוצאת... למישהי יש את הברכות? (אני מציינת שזה קשור ללידה)
17 תגובות
עמוד 1
לגבי מתי הולכים למקווה אני לא יודעת אני משאירה למנוסות אבל אני יודעת שלא צריך לקבוע תור. לגבי הברכות אני עושה הפרסה ב10.6 אם תלכי לי עד אז אני אשמח להביא לך
לא הבנתי את המשפט האחרון שלך
היי היום השקיעה 7.35 אז בערך אפשר לטבול מ7.45 בהצלחה
לגבע תפילות ללידה קילה יש ספר קטן מעלה שנקרא "תפילת חנה" יש בו את כל התפילות ללידה קלה מאמינה שאם תבקשי מהמקווה שאת הולכת אליו הן תשמחנה לתת לך בד"כ הן נותנות את זה מתנה לכלות בהצלחה בקלות ובידיים מלאות
היי מיכל!!! לטבול אפשר רק אחרי השקיעה.. בדרך כלל המקוואות פתוחות עד 3 שעות אחרי השקיעה.. עדיף לברר עד מתי הם פתוחים.. לגבי לקבוע תור.. אין צורך.. מגיעים וזהו... לרוב יש 6-10 חדרי הכנה.. במקרה הכי גרוע והכל תפוס מחכים כמה דקות... זה לא נורא.. שמעתי זה סגולה ללידה קלה... לגבי ההפרשת חלה, מצטערת לא יכולה לעזור לך.. אין לי מושג בהצלחה! לידה קלה כתרנגולת ובידיים מלאות!!!
בנות היום הייתי ושתדעו שלא חייב לחכות לשקיעה
כשהגעתי ב 20 הבלנית אמרה לי שלא הייתי חייבת לחכות לשקיעה כי זה רק לסגולה ולא משהו הלכתי דתי .... בכל אופן שמרה לי חדר שלא נכנסו אליו בנות עדיין - יפה מצידה ...
ותודה שירה - זה מה שהתכוונתי .. הברכות האלה .... אולי עדיף שתפתחי פוסט על זה - ומי שרוצה שתשמור כי לפי התגובות שענו לי - נראה שחלק מהבנות לא יודעות שיש תפילות ללידה קלה בזמן ההפרשת חלה .
אגב אתמול שמעתי משהו יפה ראשי תיבות
הפרשת - הריון, פרנסה, רפואה, שלום בית, תפילה חלה - חופה, לידה קלה, הצלחה
בקיצור כל כל הבקשות שרק אפשר בזכות הפרשת חלה.
יש לציין שאם את זורקת את החלק המופרש של החלה לפח, תעטפי אותו ב-2 שכבות שונות...ככה אני עושה, עוטפת בנייר ומכניסה לשקית ניילון וזורקת.
מיכל איזה שטויות אני בשוק! חמותי בלנית ושאני שאלתי אותה בהריון הראשון האם יש שעה או משהו היא אמרה לי את מתקלחת ומתכוננת ללא בדיקה ואת יכולה לטבול משקיעת החמה
לאיזה מקוה הלכת? שירה את רחובותית?
כן כן אני רחובותית גם את?
היום אני אשדודית אבל במקור רחובותית מאיפה את ברחובות?
"כל זמן שהנר דולק אפשר עוד לתקן"
ענו לך בדייקנות רבה
גדלתי בנווה אלון ליד קופ"ח רמז משפחתי ממרמורק במקור אנחנו אימפריית תבליני גדסי אם את מכירה