שאלה דחופה בנוגע לשאיבות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב
    אז בלי להסתכל בשעון ולצאת לשאיבה
    בעודי מול מצגת משעממת להפליא, פתאום גודש מטורף

7 תגובות
עמוד 1
  • אני לקחתי איתי בקבוק שומר חום או צידנית קטנה עם קרח, אין לך?.....

את חייבת שזה יישמר בקירור, בייחוד לאור החום הנוראי שיש בחוץ
    פייס: ortal_hori

• יש לי פה הקפאה... השאלה אם במקרר או במקפיא?

ואיך שטפת את המשאבה?

• יפה שלי!
    בנוגע למקרר/מקפיא זה תלוי מתי את מתכוונת להשתמש בחלב? אם ב3 ימים הקרובים אז מקרר, אם לא אז מקפיא. אני הולכת עם צידנית קטנה עם קרחונים כך זה נשמר לי מצויין כל היום.
    בנוגע לשטיפה, גם לי אין בעבודה מברשת אז אני שוטפת במים חמים מאד, מטפטפת סבון לתוך בקבוק השאיבה, מוסיפה מים, סוגרת עם היד ומנערת כמה שיותר חזק עד שנוצר הרבה קצף. שופכת לחלק השני של בקבוק השאיבה (הפומפה) אם המים והסבון ומשפשפת קלות עם היד. שוטפת את שני החלקים ומניחה לייבוש. אמנם זה לא סטריליזציה אבל זה מספיק נקי.

"וַיָּקֶם, אֶת-הָעַמֻּדִים, לְאֻלָם, הַהֵיכָל; וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַיְמָנִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ יָכִין, וַיָּקֶם אֶת-הָעַמּוּד הַשְּׂמָאלִי, וַיִּקְרָא אֶת-שְׁמוֹ בֹּעַז." (מלכים א', פרק ז)

"ולנעמי מידע (מודע) לאישה, איש גבור חיל--ממשפחת, אלימלך: ושמו, בעז" (מגילת רות פרק ב')
  • תשובות ענו לך אז
    נשאר לי רק לתת לך
  • תקחי צידנית שומרת קור
    הכי טוב
    במקפיא לא כדאי זה יתחיל לקפוא ואז תוציאי לרכב וזה לא טוב לחלב.
    תשטפי במים רותחים וסבון
    היא כבר בגיל שמכניסים הכל לךה אז זה לא קריטי

• ענו לך מאמי אגב סטרליזציה אף פעם לא עשיתי למשאבה גם אם תאיר פשוט שטפתי היוב
    עם מים חמים וסבון והנחתי את זה לייבוש
    [/center]
  • תודה לכולן בנות

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה