שאלה בפיזיקה של האופניים. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב, לאביגיל יש אופניים ״14
    הם עדיין סבירים לה, אבל ריאיתי אותה נוסעת על ״16 (או ״18
14 תגובות
עמוד 1
  • אצלי הם התחילו ללמוד על אופניים קטנות
    בואי נגיד שהנפילות פחות כאשר האופניים קטנות
    ולגבי הצבע הכחול למוריה קנינו ביד 2 כחול אפור

]
  • אם זה מאד קטן לה אז עדיף בגדולות. אבל חשוב שהיא תגיע לרצפה עם הרגליים.
  • אגב לגבי הצבע- בעבר קנינו ורוד לגדול, כי זה מה שהיה בחנות. זה היה מצחיק ולא נעשה את זה באופניים הבאות. כחול לעומת זאת הוא יוניסקס. אפשר לשים מקדימה צופר או סלסלה ורודה.
  • לדעתי אין בעיה עם הצבע.
    בקשר לגודל- אין לי מושג
    מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    "כשנולדת בכית, והעולם שמח. חיה את חייך כך שבמותך יבכה העולם ואתה תשמח."
  • אין לי מושג מה הגודל של האופניים שלנו
  • לא יודעת לגבי הגודל
    אבל כן רצוי שהיא ממש תיגע עם כל כף הרגל ברצפה בעת הלמידה
    ומערבבת ברשותך עוד נושא...
    למי שענתה שהילדים שלה למדו
    איך לימדתן? הורדתן גלגל עזר אחד? את שניהם יחד? עם מוט של מטאטא? או הורדתן פדלים ונתתם לילד לנסוע עם הרגליים כמו בבימבה
    יש מלא שיטות והשבוע התחלנו לנסות עם גאיה , הורדנו גלגל אחד אבל זה לא עזר..בסוף הורדנו את שניהם ואני רצה איתה כל יום....

• לירון, מה זה השיטות האלו?
  • אופק דין בדיוק למה לרכב על אופניים!!!

הכי כדאי להוריד גם גלגלי עזר וגם פדלים ולתת להם לנסוע עם הרגליים... מדי פעם הם מרימים רגליים ולומדים לשמור על שיווי משקל. לא מוט, ולא להחזיק את האופניים! הם צריכים ללמוד לייצב לבד.

לגבי הגודל, אופק דין רוכב על 14 והוא נמוך לגילו. אני מניחה שהיא יותר גבוהה ולכן הייתי ממליצה אולי על ה-16. ה- 18 נשמע לי יותר מדי ורצוי שכל כף הרגל תיגע על מנת שיהיה לה בטחון בהתחלה.

לגבי הצבע... כחול זה אחלה!

מקווה שאפשר לראות את הסרטון

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=7GtHg8wnHl0

תמר
    הבלוג שלי

http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps" rel="nofollow" target="_blank">http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=myscraps
    http://unger.smugmug.com/Other/stuff-1/i-kfCHwPD/0/M/tamar-M.jpg" border="0">
  • אצלנו זה קרה כשנסענו לאחי והילדים שלו רוכבים
    בלי גלגלי עזר דביר למד שם תוך חצי שעה שהוא
    שם לבד בלי עזרה..מוריה לא הצליחה שם
    ובבית הורדתי לו ישר ומוריה גם למדה ...והכל לבד

]
  • עידכון מהשטח.
    בסוף בעלי מצא ״18 במאה שקל. אדום עם פרחים ופרפרים
  • בקשר לללמד - הורדנו את הגלגלים ובעלי רץ איתו ובאיזשהו שלב עזב כשהרגיש ביד שהוא שומר על שיוי משקל. בהתחלה הוא נפל המון והכנו אותו לזה (קסדה...) אבל תוך יומיים הוא למד והיה בן 4. ליום הולדת האחרון הוא קיבל אופניים שהוא כמעט לא נוגע ברצפה והוא רצה שנשים את הגלגלי עזר כי פחד. אבל לא הסכמנו כי זה סתם טיפשי. יום אחד של אימון ומאז הוא רוכב עליהם כמו כלום. יורד איתם מדרגות ירידות תלולות סיבובים ושולט בהם. הכל עניין של אימון.
    שולי בואו אלינו פה היא תוכל לתרגל רכיבה מעולה. אנחנו נוסעים פה על הכביש...

• ראית בתמונות שגם אצלינו זה לא בדיוק איילון
  • ילהההההההה מגניב!!! נכין פיצות נעשה פיקניק בדשא בחוץ יהיה מגניב.
    הבית שלנו פיצי וקיץ זה בדיוק הזמן לארח
  • אבל קודם הקפה שאת חייבת לי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה