בנות יקרות מה שלומכן???? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ב"ה

רציתי לשאול: אני אמורה לקבל תור עם חגי לנוירולוג קיבלתי הפנייה מרופא ילדים בעקבות מעקב גדילה בטיפת חלב כי הראש שלו גדל מאחוזון 50 ל97
    זה קצת מלחיץ ,
    מישי מכירה את זה????

ועוד שאלה אתמול בערב ראיתי שלאיתמר שלנו יוצאות הפרשות מהעיינים רואים שזו דלקת, אז לקחתי שני מגבונים לעיניים של ד"ר פישר וניקתי כל עין בנפרד ושמתי טיפות נהגתי בחוכמה או שצריך לקחת לרופא???

אה כן וההריון הזה עף לי אני כבר שבוע 20
7 תגובות
עמוד 1
  • אני זוכרת בזמנו (מי ישמע כאילו זה היה לפני 100 שנה
  • ב"ה

צוצית חחח..... הרגת אותי...
    גם אני לא הכי מתרגשת אבל הרופא ילדים אמר לי שצריך לבדוק,
    פשוט בהריון של חגי היה לי CMV והייתי במעקב של סיכון גבוה אבל אחרי הלידה עשו לו בדיקה וגילו שב"ה תקין!!! הקטע שגם כל ההריון אמרו לי שהראש גדול לעומת ילדים שחו"ח נדבקים בCMV ואז הבנתי הראש שלהם קטן....
  • נו, גם לי היה CMV ויילדו אותי ולא הבנתי מה הבעיה חחחח

נראה לי שהטמטמת שלי מאיטה את ההבנה
  • ב"ה

צוצית כנראה.....

חחח............
  • אה, ולגבי הדלקת! זה נראה לי שעשית בסדר. כל עוד העין לא סגורה הרמטית ולא נפוחה נורא (כמו שעורה) אז תמשיכי לנגב לו עם מגבוני עיניים בזהירות.

אם את רואה שזה מחמיר אז תקחי אותו לרופא
  • היי איפה נעלמת??
    פייס: ortal_hori

• זה יכול להיות הרבה דברים
    שנקשרים בעיקר גם לאיחור בהתפתחות קוגנטיבי ומוטורי.
    זה המצב....?

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה