רוצה אבל מבולבלת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות
    יש לי תינוקת בת 8 חודשים
    ויש לי רגשות מעורבים : מאז הלידה קצת שיחקתי עם הגלולות כי פחדתי שזה יפגע לי בהריון הבא שאני רוצה.
    אני לא ממש זוכרת מתי היה המחזור האחרון שלי נראה לי שבפסח קיבלתי אבל לא בטוחה
    בעלי קצת התאכזב ממני בגלל שכרגע עוד קשה לנו
    מכירות את זה שאתן רוצות עוד ילד אבל לא יודעות אם זה הזמן?
    כרגע אני מבולבלת לא יודעת אם אני רוצה שיגיע המחזור או ההריון
    ובעלי אמר לי שאם זה הריון הוא יהיה חסר אונים כי לא יהיה קל.
    בהריון לקח לי קצת זמן להיקלט אולי בגלל זה אני מיהרתי כי אני כבר בת 30
    אשמח אם תייעצו לי את ההרגשה שלכן
    תודה נשיקות
5 תגובות
עמוד 1
  • בנות??? תעזרו לי
  • היי,
    גם לי היו חששות להיכנס שוב- פחדתי שלא אצליח להתמודד עם 2... אפילו לקחתי גלולות מיוחדות להנקה מרוב שחששתי....
    היום הבת שלי בת שנתיים, ושוב אני מתמודדת עם קושי להיקלט
    גם אני בת 30+, וכשהיא הייתה בת שנה כוווווווווווולם מסביב כבר הציקו לי להביא עוד אחד, אני לא יודעת להגיד לך אם היה לי יותר קל להיקלט אם הייתי מנסה קודם, אבל אני כן יודעת להגיד לך שתקשיבי ללב שלך ולצרכים שלך, כל אישה היא שונה -
    אני לא מתבישת להגיד שאני לא כמו כל האימהות האלה שמצליחות לתקתק כל דבר (יד אחת מניקה, יד שניה תולה כביסה ועם הרגל מכינה ארוחת צהריים ) זה ממש לא אני!!! . אני מקירה את עצמי ויודעת שלא הייתי מסתדרת- הייתי צריכה את הזמן והסבלנות לטפל בבת שלי.
    אם את רוצה- קחי את הזמן , אם מדגדג לך בלב להיכנס להריון אלוהים ישלח לך פוריות ויעניק לך עוד .
  • אני חושבת שהחלטה כזאת צריכים לקחת בכובד ראש
    יחד עם הבעל .
    כמו שהחדשה אמרה לא תמיד זה הולך בקלות ..

אני מאחלת לך בהצלחה בכל אשר תחליטי
    בע"ה נעשה ונצליח
  • אתמול בצהרים נכנסתי לשירותים לאחר שסיימתי את צרכיי נגבתי והיה דם
    כל המשך היום לא היה כלום וגם היום לא
    מוזר לא?
  • או אנחנו באותו סיפור רק שאני כולה חודשיים אחרי לידה והאמת שגם לי יש רגשות מעורבים אני רוצה אבל מפחדת האמת היא שאני בת 21 אם היתי בגיל שלך והבן שלי כבר היה בן 8 חודש היתי מביאה עוד אחד
    אומרים שכל ילד מביא איתו ברכה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה