ציצים והריון :) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,

רציתי להתייעץ איתכן.

החזה שלי גדל ב 2 מידות !

מה עושים ?
    לקנות חזיות יותר גדולות ? או כבר חזיות הנקה ?

מה אתן אומרות ?

9 תגובות
עמוד 1
  • אני אומרת תביאי לי קצת!
  • את רק בהתחלה....עוד חודשיים הם יגדלו יותר....
    פייס: ortal_hori

• שאלה טובה אני בנתיים קניתי אחת , וגופיות חזיות ספורט כאלה , הכי נוח לי , עדין לא קניתי עוד אחכה להמשך אולי יגדלו עוד בנתיים גדולים יופי טופי וחם בטירוף .... חזיות הנקה לא עושות ציצי יפה אז בטוח לא אלך איתם בנתיים ... רק אחרי הלידה !
  • חזיית ספורט

• אין כמו חזיות ספורט, אני מעדיפה אותן על חזיות רגילות עם ברזלים עצמות וכו׳.
    בשבילי לשים עכשיו חזיה זה עינוי גם לי גדלו הציצים וקניתי כמה חזיות ולא משתמשת בהן לא יכולה!!! רק חזיות ספורט..

• וואוו גדלו כלכך מהר?
    אולי עדיף חזיות ספורט או הנקה ... אבל לא להגזים כי יכול להיות שעוד יגדל

• אני גם קניתי חזיות ספורט. וסמוך ללידה אני אקנה חזיית הנקה. החזה יכול עוד לגדול.
  • לא הרגשתי שהחזה שלי גדל בכלל!!
  • אני אחרי הלידה קניתי באפרודיטה חזייההנקה קטלנית של פנימה!!ב 270 ש"ח ואני ממשיכה ללבוש אותה למרות שאני לא מניקה אין ממש הבדל בין החזיות לפי דעתי תיקני חזיות הנקה
    למרות שבהריון ראשון כולן חושבות שהם יניקו(כמוני)זה לא כזה קל כמו שזה נראה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה