מישהי מכירה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
9 תגובות
עמוד 1
  • תקשיבי, לדעתי תקני כיסא בטיחות מגיל אפס
    לנו ישאת הסלקל של מוצי והוא מאד מאד לא נוח
    אני ממש מצטערת על הקנייה הזו!

• נראה מעולה!!!!!!!!!!

• נראה ממש דומה לשלנו - אחלה סל קל!! גם קל להרים
    פייס: ortal_hori

• אם יש לך לייף סטייל אז יש קופון לסל קל מעלף של פו הדב ב 220 שקל

גולי, לדעתי סל קל זה חובה, קןדם כל בשביל לצאת מהבית חולים, וגם הכי נוח לפעמים להוציא רק את הסל קל

• סל קל לא חובה בשביל להוציא מבית חולים !!!!!!!!אבל מסכימה עם זה שלפעמים הוא יותר נוח בשביל רק להוציא לדקה מהאוטו וגם מותאם יותר לתינוקות ממש קטנים בחודש חודשיים הראשונים ,אבל לטעמי לא כדאי להגזים ולקנות סלסל במחירי עתק -200-300 ש"ח זה מקסימום ואז בגיל חצי שנה עוברים לכיסא בטיחות שבו אפשר להשקיע כי זה לפחות עד גיל 3-4 .היה לנו כיסא של אוונפלאו ,פשוט מעולה ,כמו של מלך!!!
  • אכן ללא סלקל- לא משחררים מהתינוקייה.....

עדיף לך לקנות מושב מטיחות ויש כאלה מגיל לידה עד 18 קילו !!!!!!!!!!!!
    ולבקש בהשאלה מבחרה/ שכנה סל קל רק כדי להוציא את הבייבי מהבית חולים !
    כי להביא ממש מושב בטיחות זה לא נוח, כי אין לו ידית להחזיק.
    ושילב די יקרנים, יש לך מבצעים טובים גם בד"ר בייבי.
    אני קניתי לבת שלי ב 200 ש"ח מושב בטיחות מגיל שנה עד 18 קילו ששמים נגד ועם כיוון הנסיעה.

• Eski - סל קל כן חובה, מאוד חובה!! להוציא מבי"ח

ללא סל קל לא יתנו לך לשחרר את התינוק

• כן ישחררו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • אתן באמת חושבות שמישהו יעמוד לכן בדלת אם נגיד יש לכן כסא בטיחות באוטו במקום סלקל ביד ?!??!?!?!?! ואתן לוקחות את התינוק בתוך עגלה!!! סתם דוגמא. אין לבית חולים זכות כזו לא לשחרר !!! פשוט אין . פשוט רוצים לוודא שיש מושב בטיחות מתאים עבור התינוק .זה לא חייב להיות סלקל ,ואם אני גרה מול בית החולים והולכת הביתה ברגל ?! עדיין אני צריכה להסחב עם סלקל ?!?!!?? בקיצר לא צריך להיות כל כך נחרצים בחובה הזו ,ללכת לבזבז כסף מיותר ולבקש מחברים רק ליום אחד ...מדינה דמוקרטית אתן יודעות ,אני יכולה להשתחרר מבית החולים גם מיד אחרי הלידה כמו שהגעתי ככה ללכת ...ואף אחד לא יכול לעצור אותי ! בטח לא בגלל שלא הבאתי סלקל לשחרור!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה