הגדלת חזה- מה אתן אומרות? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אף פעם לא היה לי חזה גדול אבל אחרי הלידה למרות שלא הנקתי החזה נראה עוד יותר ריקני.
    לדעתי זה יפה ונשי להיראות עם חזה מלא..... לא גדול מידי.
    בעלי אומר שהוא אוהב ככה ולא לגעת ושזה לא כיף לגעת בסיליקון (למרות שהוא אף פעם לא נגע, זה מה שהוא שמע מחברים שלו).

הייתי רוצה לשמוע מה אתן אומרות על זה?
    מורן

5 תגובות
עמוד 1
  • אני באופן אישי לא הייתי עושה כי אני לא צריכה
    אבל בעד שאישה תעשה מה שהיא חושבת לנכון לגוף שלה.
    אני לא מכירה מה זה להיות ללא חזה ולכן קשה לי לשים את הנעליים בתור מישהי שאין לה חזה..
    יכול להיות במצב כזה שהייתי חושבת על זה... א-ב-ל.. מפחדת מניתוחים וכאלה אז רוב הסיכויים שהפחד היה גובר על הרצון.

ואם אישה עושה את זה בשביל עצמה והגוף שלה- ולא לראווה- אני בעד

• היי מורן,

אני עשיתי לפני כשנתיים ואין מרוצה ממני.

זה הרגשה אחרת , ואני לרגע לא מתחרטת שעשיתי.

עשיתי את זה בצורה טבעית , ואף אחד לא שם לב בכלל שאני עם ניתוח.

לגבי התחושה - בעלי מאוד מרוצה !

הוא מפרגן כל הזמן ולרגע לא מתלונן.

אשמח לעזור לך לכל שאלה.

יום נעים.
  • אני בעד !!!!

החזה שלי לא מאוד גדול ולא קטן אבל לא היה אכפת לי לתוספת קטנה .. שייראה קצת מלא אבל לא בהגזממה ...
    ואם לא כיף לגעת שיימצא מקום אחר .. יש עוד איברים בגוף חחח
  • אני בן אדם שהכי לא בעד ניתוחים סתם, אך מצד שני אני אוהבת אסטטיקה!
  • אין לי חזה גדול
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה