היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי לכולן, 19/05, 12 ימים לאחר החזרה, ערך הבטא 79, אתמול בבדיקה נוספת, בטא 114. עפ"י מה שידוע לי כל 48 שעות אמורה להיות הכפלה. השאלה שלי היא האם המספרים הנמוכים וההפרש הנמוך ביניהם מעיד שמשהו לא תקין???
5 תגובות
עמוד 1
הי חמודה, ערך הבטא מראה על הריון, זה שהוא נמוך- לא אומר בשלב הזה משהו שלילי כיוון שההריון צעיר. לגבי ההפרש- בהריון תקין אכן אמורה להיות הכפלה כמו שרשמת, ממליצה לך לחזור על הבטא שוב ולראות, זו בכל זאת עליה ולא רחוקה בהרבה מהכפלה, אז אני מחזיקה לך אצבעות שבדיקה נוספת תראה שהכל תקין בעזרת השם
תודה.... מקווה לתוצאות טובות יותר מחר.
יש כאן אולי עוד בנות שהפרשי הבטא היו נמוכים ובכל זאת היה הריון תקין?
נשמע מעולה לחשוב רק חיוביייייייייייייייייייייייי ולהוציא מחשבות שליליות מהראש
בנות, עם כל הלחץ והמתח האופטימיות שלכן דיי מעודדת - תודה!!!!