-
אני לא כל כך מסכימה איתך, במיוחד כשמדובר בילד ראשון.
ועוד הוצאה לא קטנה.
מה תעשי אחרי יומיים בלילה כשישחררו אותך הביתה? הצוות הרפואי יכול להדריך אותך ולעזור במידת הצורך.
צריך רק לחייך!
-
אני ילדתי בהדסה עין כרם ובשתי הלידות ביום השני העבירו אותי למלונית על חשבון הדסה כי היה להם עומס לידות
קחי בחשבון שאם יבואו מבקרים אז במלונית אין שעות ביקור ויכולים להתנחל אצלך, ואחרי לידה אולי לא תרצי
דווקא בלידה השניה שעברתי למלונית היה לי קצת עצוב כי בעלי נשאר עם הילדה בבית ואני הייתי במלונית לבד, וזה היה קצת מדכא להיות לבד אפילו התקשרתי אליו והזעקתי אותו שיבוא להיות איתי
-
למי שיש כסף להשקיע בזה,
הבנתי שזה אחלה!
אני לא הייתי משקיעה בזה כסף.
אני הרגשתי במחלקת יולדות כמו במלונית-
אף אחד לא בא לבקר (לפי בקשתי)
התינוקת הייתה בתינוקייה ורק הייתי באה כל 3 שעות להנקה.
תדרוך אפשר לקבל מהצוות,
באסף הרופא יש הדרכות הנקה, רחצה, טיפול והכל.
-
עם האופי של בעלי אף אחד לא יתנחל אם לא נרצה
-
כן שמעתי על אסף הרופא שזה אחד הבתי חולים הטובים בכל הקשור ליולדת...
-
לדעתי מומלץ בחום במיוחד שמדובר בילד ראשון ואין לך עוד ילדים "למהר"אליהם הבייתה נכון שיומיים האלו הצוות עושה הכול אבל נהפוך הואזה נותן לך לצבור אנרגיות וכוחות לפני החזרה הבייתה ותאמיני לי מניסיון ברגע שתגיעי הבייתה הכול יבוא לך כול כך בקלות שאת לא תאמיני הקדוש ברוך הוא לפחות כך אני מאמינה נותן את היידע והאינסטיקיטים האימהיים בהכול שיהיה בהצלחה בכול החלטה!!!!!
-
לדעתי מומלץ בחום במיוחד שמדובר בילד ראשון ואין לך עוד ילדים "למהר"אליהם הבייתה נכון שיומיים האלו הצוות עושה הכול אבל נהפוך הואזה נותן לך לצבור אנרגיות וכוחות לפני החזרה הבייתה ותאמיני לי מניסיון ברגע שתגיעי הבייתה הכול יבוא לך כול כך בקלות שאת לא תאמיני הקדוש ברוך הוא לפחות כך אני מאמינה נותן את היידע והאינסטיקיטים האימהיים בהכול שיהיה בהצלחה בכול החלטה!!!!!
-
תודה על ההמלצה
-
היי,אני גם נמצאת לפני לידה ראשונה וקיבלתי המון המלצות חמות על אסף הרופא ועל המלונית שם. שמעתי מחברה שילדה שם והייתה במלונית שהיחס שם מעולה וממש יש לך הדרכות אישיות כמו למשל הדרכה עם יועצת הנקה. לדעתי אם יש אפשרות כלכלית-זה שווה את זה.
-
תראי .. אם את לא מבקשת ביות מלא
אז את נחה בלילה בחדר יולדות...
הם מעירים פעם אחת באמצע הלילה (01:00)ופעם אחת לפנות בוקר (05:00)- בכל זאת.. זוהי הכנה קטנה לילות שיבואו...
למי שיש כסף- זה אחלה. ושמעתי על זה דברים טובים
אני באופן אישי לא הייתי הולכת על זה
-
חברה עשתה, אמרה לי שרק אחרי 12 שעות מהלידה מעבירים אותך למלונית, כך או אחרת, את מבלה זמן "איכות" במחקלה ואז עוד 2 לילות במלונית, כשהלילה השני לדעתי מיותר, מילא זה היה התאוששות מרגע הלידה איכשהו..אבל ככה?
-
את חייבת להיות.כמה שעות במחלקה בכול זאת.לראות.שחלילה אין חום או סיבוכים חס וחלילה אחרי לידה גיסתי ילדה לא מזמן והייתה במלונית של תל השומר וממש הייתה מרוצה אבל חמתה שילמה :

-
את חייבת להיות.כמה שעות במחלקה בכול זאת.לראות.שחלילה אין חום או סיבוכים חס וחלילה אחרי לידה גיסתי ילדה לא מזמן והייתה במלונית של תל השומר וממש הייתה מרוצה אבל חמתה שילמה :

-
לדעתי ממש ממש מיותר ואני אגיד לך למה.
גם בבית אני בטוחה שמהשפחה תפנק אותך ובמיוחד שזה ילד ראשון הבית שקט ונקי והכי הכי כייף לבוא לבית שלך, לחפצים שלך ולשים את התינוק בעריסה לידך
אני אחרי לידה הכי רציתי בבית כי אין כמו הנוחות, למשל עם כל הדם והעייפות אין כמו הבית שלך
גם מבחינה כספית זה המון כסף. אלא אם את יכולה להרשות לעצמך אבל קחי בחשבון שיש המון הוצאות בהתחלה ואם כבר להשקיע כסף אז אולי בחופשה אמיתית שהתינוק יגדל קצת...
לדעתי מלונית מתאימה בעיקר לנשים עם ילדים שחייבות יום - יומיים שקט ומנוחה אחרי הלידה
-
אני הייתי במלונית בתל השומר
הייתי מרוצה מאד והתאוששתי מצוין..
ממליצה
נכון שו הוצאה אבל להיות במסדרון במחלקת יולדות (שם שמו אותי עם עוד בנות..) זה היה בלתי נסבל
רציתי את הפרטיות שלי
לאכול נורמלי
-
מיותר לדעתי ..
-
מלונית זה מקסים
אני מאוד בעד
אם יש תקציב לזה כמובן.......
-
לא יודעת אם מלונית שווה או לא.
אבל נכון אמרת- אם תשימי בתינוקיה אבל אצלך בחדר יהיה ביות, אז הלכה לך המנוחה
-
חחחחחחחחחח, זה הפחד שלי, שמישהי תעשה ביות מלא ואז הלך עליי...