שמיניות להתפקד - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • נכנסתי לחודש שמיני, שבוע 32
    קדימה בוטן ופיסטוק להחזיק מעמע עוד חודש לפחות
    צריך רק לחייך!
12 תגובות
עמוד 1
  • אני!!!!!
  • שיהיה המון בהצלחה! גם אני עם תאומים ובינתיים רק שבוע 24 וזה נראה לי כזה רחוק...משמח אותי לראות שיש כאלה שסוחבים ככה הרבה עם תאומים!!! יש לכן ספרי קריאה מומלצים לגידול תאומים?
  • אני מנסה לתפקד עם 2 השובבים שלי בבטן. לא פשוט בכלל.
    מנסה לשמור על עצמי. מאתמול אני עם צירים מידי פעם לא סדירים. ללא פתיחה.
    מקווה להחזיק מעמד לפחות עוד חודש (שבוע 36).

יש הרבה סיפורי "אימה" על לידה של תאומים הרבה לפני הזמן.... לא כולם נכונים.
    מחכה 28 - מה לגבי סרגל הריון?
    צריך רק לחייך!
  • אני הייתי מאושפזת בבית חולים עם צירים מוקדמים וקיצור צוואר הרחם משבוע 28 עד שבוע 32. קיבלתי כל מה שאפשר-כדורים למניעת צירים (פרסולט),עירוי,מאגנזיום (הייתי מחוברת אליו 8 ימים).
    בשלב מסויים שחררו אותי וכמובן שהייתי בשמירת הריון.
    הלכתי לקורס הכנה ללידה בבית חולים שבו ילדתי והרגשתי כל הדרך לחצים בבטן התחתונה...ביקשתי שיבדקו אותי. העלו אותי על מוניטור ושאלו אותי אם אני מרגישה צירים. עניתי שאני רק מרגישה לחץ בבטן התחתונה ומעבר לזה כלום. האחות אמרה שיש לי צירים....
    רופא בדק אותי וראה שאני עם פתיחה של 4. שלחו אותי לניתוח קיסרי (הראשונה הייתה במצג עכוז).
    ילדתי בשבוע 34+2. ב"ה הן לא היו בפגיה אלא רק בתחנת ביניים-בין הפגיה לתינוקיה...
    אחת נולדה במשקל של 2,410 והשניה 1,970

• וואו איזה סיפור...
    אצלי כרגע העובר התחתון יותר עם הראש למטה והשני העליון במצג עכוז.
    מקווה ללדת לידה רגילה, הכל תלוי בעובר העליון.
    צריך רק לחייך!
  • אני נחשבת?
  • שיעבור לכן בקלות ובעה בידיים מלאות בהצלחה ובקלות
  • וואו אילנה זה ממש קרוב איזה מרגשששששש
    תחזיקי מעמד עוד טיפטיפה
  • שאלונת קטנטונת, ברוכה הבאה.
    אביבית - מצד אחד קשה ומצד שני עוד קצת לסחוב כדי להגיע לחודש תשיעי כדי שלא יהיו פגים.
    מפחיד אותי ללדת לפני הזמן, לבלות בפגיה או אינקבטור....
    צריך רק לחייך!
  • אני!!! שמינית בנפש
  • אני שמינית לשבוע הקרוב :)
  • אני עוד רגע
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה