פספסתי את ההזדמנות...??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כשניסיתי להיכנס להריון, זה לא היה קל- אובחנתי כפוליציסטית אבל רק בשחלה אחת, ולפני שנתיים ו9 חודשים הגיעה המלאך שלי - הקסם של החיים שלי.
    , מכיוון שהיא נולדה עם ריפלוקס מאוד קשה- עזבתי את העבודה ופיניתי את כל זמני לטפל בה, ומאותה הסיבה גם לא ניסיתי להרות שוב.
    עכשיו, כאשר סוף סוף התחלנו לנסות, גיליתי ששתי השחלות שלי פוליציסטיות- ולא רק שאין ביוץ- גם אין מחזור.... (דבר שלא היה לפני )
    אני מרגישה שאני מכה על חטא על כך שלא ניסינו להרות שוב מיד לאחר הלידה הראשונה, אולי הייתי אגואיסטית מידי כשפחדתי שלא אצליח להתמודד עם הטיפול של עוד תינוק.....????? אולי פיספסתי את ההזדמנות ? (הרי אומרים שחרי הלידה יש יותר פוריות לא?)
    שלא תבינו לא נכון- אני מודה לאל על מה שיש לי ועל הנס כשקיבלתי את הבת שלי, אבל גדלתי במשפחה מרובה ילדים וכל כך חשוב לי להעניק לה אח/אחות, אני לא רוצה להשאיר אותה לבד....
3 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל אין לך מה לחשוב ככה
    כי לא פספסת שום הזדמנות
    אני ממליצה לך לפנות לבדיקות פוריות ולרופא
    מהתחום .

שיהיה לך המון בהצלחה

בע"ה נעשה ונצליח
  • שחלות פוליציסטיות לא אומרות שלא ניתן להכנס להריון וזה גם לא משהו שפתאום קורה... אם שתיהן פוליציסטיות אז ודאי זה היה ככה תמיד
    אני אומרת בתור בעלת שחלות פוליציסטיות... שיודעת על זה שנים וביררתי על זה בלי סוף
    לקח לי זמן להכנס להריון(כמעט שנתיים) האם זה בגלל השחלות הפוליציסטיות? או בגלל שעשר שנים לפני כן הייתי עם גלולות או מסיבה אחרת...לא יודעת אבל לראיה נקלטתי להריון בסוף באופן טבעי 3 חודשים אחרי המחזור האחרון ודווקא אחרי שהפסקתי כל טיפול רפואי
    ידוע לי בוודאות על בעלות שחלות פוליציסטיות שנקלטו להריון בלי כל בעיה
    תלכי לרופא, תתייעצי ותתחילי טיפול, יש כדורים/זריקות שמטרתם לעורר ביוץ - אל תתייאשי ואל תרימי ידיים!!! ושאלוהים יברך אותך בנס מושלם נוסף
  • גם אני כנראה פוליציסטית בשתיהן.
    לקח לי לא מעט זמן להכנס לשני ההריונות
    אבל תראי אותם היום 555

אל תוותרי, מקרים כאלו נורא שכיחים
    יש המון דרכים להתמודד ולהרות
    באמת כדאי לנסות ולהתייעץ
    סה"כ אלוקים מחליט אם להרות או לא.

בהצלחה!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה