כאבים בבטן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות צהריים טובים,

אני נמצאת בשבוע 38 - הריון ראשון. מזה כחודש וחצי בערך חווה כאבים בבטן שאני יכולה לתאר כשילוב של כאב שרירים חזק עם כאב כאילו אני פצועה מבפנים. כלומר, כאילו הרביצו לי - מקווה שזה לא נשמע דרמתי מידי..... :)
    בשבועיים האחרונים ובעיקר בימים האחרונים הכאב יותר חזק ורוב הזמן הבטן ממש קשה. אני מודעת לתופעת הברקסטון היקס אבל הבטן לפעמים נשארת קשה לזמן ממושך יותר בלי כאבים תוך כדי כך שלא נראה לי שזה צירים (למרות שאין לי מושג - כאמור)
    יש לציין שכל התופעות האלה מתגברות בשעות הערב
    אני נמצאת בבריטניה ומשיחה אתמול עם המיילדת היא אמרה שזה נשמע לה די נורמלי ורגיל. אבל, משיחות עם חברות מהארץ עושה רושם שלא יותר מידי חו את אותן תופעות......
    האם מוכר למישהי?

תודה ויום טוב
2 תגובות
עמוד 1
  • יכול להיות שהרחם מכין עצמו ללידה..
    את צריכה להקפיד על שתיה מרובה מאוד מנוחה ות**** נכונה
    לעקוב אחר תנועות עובר 3 * 3
    וללכת להבדק אם לא רגוע לך
    מישהי נוספת כאן התלוננה על כאבי בטן המון זמן רק כשילדה גילו שהייתה לה בעייה עם חצוצרה נדמה לי זה היה והיא שגרמה לכאב העז..
    אז תשימי לב ושימרי על עצמך רפואה שלמה
  • תודה רבה על התגובה..... נורא הדאיג אותי שכ"כ הרבה בנות קראו ולא הייתה אף תגובה.
    אני פשוט מרגישה כ"כ חסרת אונים כי אין לי מושג מה בסדר ונורמלי ומה לא.
    אני יודעת שהרחם מכין את עצמו ללידה פשוט לא ברור לי אם בדרך כלל זה כולל כאלה כאבים ואם הרחם אמור להיות קשה רוב הזמן. כמו שאת רואה, ממיעוט התגובות אפשר להבין שרוב הבנות לא חוו את זה....

תודה בכל אופן
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה