עכשיו אני יכולה קצת לעדכן -סוכרת שלי :) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום שלום לכל הנמצאות ,גם לאלו שנמצאות בשתי מקומות בו זמנית :)
    אז למי שלא יודעת ואולי פיספסה את השרשור ביאוסים שלי חח
    יש לי סוכרת הריון עם ערכים מהממים של העמסת 100 גר
    71-0
    206-60
    168-120
    40-180
    למי שרוצה לדעת ערכים תקינים הם עד95 בצום ,שעה-עד180,שעתיים-עד 155,שלוש -עד 140
    ------------------------------
    כפי שניתן לראות ישר אחרי הבדיקה הגעתי להיפוגליקמיה רצינית ,מזל שהמרפאה נמצאת מול הבית שלי ,פשוט זחלתי לתוך המטבח וחיסלתי 3 פרוסות עם ריבה ,כי הייתי חייבת סוכר זמין ודחוף ושפכתי ל3 שעות שינה ...
    הייתי במתח שלא יאמן ,לבעלי יום למחרת היה יום הולדת , נסענו לירושלים לטייל בעיר העתיקה ,היה ממש כיף ,איתמר שם פתק בכותל וביקש שיהיה לנו המון המון כסף חחח יודע מה לבקש התימני הזה ...דאג מאוד לפתק שהכניס שאם ייפול איך אלוהים ידע את המשאלה
11 תגובות
עמוד 1
  • מאמי כמה מבינה אותך..
    אמא שלי חולת סכרת וראיתי בחיים שלי הכל החך מהיפוים מטורפים ועד רמות מפחידוץ של מעל 300.. מזל שזו רק סכרת הריון , אחרי ההריון בעה הכל ישוב לקדמותו..
    אם את צריכה עצות תזונתיות יש לי לצערי את כולן ותוכלי לפנות אליי באופן חופשי פה או בפייס...
  • אני מזה מבינה אותך!
    אני הייתי צריכה לבדוק עם גליקומטר 6 פעמים ביום וכבר כאבו לי האצבעות.
    לאחר כ3 בועות שהתוצאות יצאו לי ממש או בסדר או על הגבול הורידו לי ל3 פעמים ביום.
    לי ממש היה קשה עיניין הדיאטה כי אני חולה על מתוק ופחמימות.
    הייתי בהתחלה בדיכאון מזה. עכשיו אני בסדר והתרגלתי.

אצלי:
    0- 97
    194-60
    154-120
    91-180
    צריך רק לחייך!
  • ואוו איזה סרטט

תשמרי על עצמך
    פייס: ortal_hori

• אני לומדת לאחות מוסמכת
  • איזה גדול איתמר חחחחח

אני בטוחה שהכל יהיה בסדר

• מאיושקה - העיקר שאחרי ההריון הכל עובר (תכלס אני מה זה לא יכולה לראות את עצמי בלי מתוק
  • הייתכן שאת פסיכית או שהרגשת באמת תנועות חחח?
  • מאיושקה
    זו הפעם השלישית שאני נכנסת לכתוב לך תגובה
    והגלקסי זורק אותי

• אם כבר אז שתינו פסיכיות
  • יאפ
  • כל הכבוד על ההתמדה!!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה