היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אמנם כשאופק הייתה בגיל של ליהוא עוד לא צחצחתי לה שיניים
אנחנו עם מברשת, בזמן אמבטיה מצחצחים שיניים
בגיל הזה קניתי להם מברשת עם משחת שיניים לילדים...
תודה נראה לי נתחיל באצבעון ושיהיו יותר שיניים ממה שיש עכשיו נעבור למברשת ומשחה
אנחנו התחלנו עם אצבעון ולאחרונה עברנו למברשת
איך מצחצחים להם באמת?... יש לו 2 שיניים למעטה, צריך?
הבנתי שצריך מהשן הראשונה..
לדעתי מעולה להתחיל באצבע ושיגדל לעשות קפיצת מדרגה עם טקס רציני של מעבר למברשת של "גדולים" פידבקים שהוא גדול וכאלה...
סומכת'לייך בכל מקרה
אנחנו היינו עם מברשת מההתחלה (במידה המתאימה ) כשהיו רק שיניים קדמיות אז בד גזה רטוב.
אני עושה עם חיתול טטרה נקי ומים. צריכה באמת לקנות כבר אצבעון... נראה נוח יותר ממברשת.
מהתחלה עם מברשת קטנה
קניתי אצבעוני, הוא לא ממש התלהב, אחרי שבועיים קניתי מברשת והולך טוב יותר, מצחצחים במקלחת. והוא גם רואה אותנו עושים את אותה פעולה, נניח בבוקר הוא רואה אותי מצחצחת שיניים, אז אני מביאה לו את המברשת שיצחצח.
תודה
אני השתמשתי במברשת מההתחלה מברשת עדינה של 0-3 ... נתתי חה קודם כל להתעסק עם זה להכניס לפה לחקור בלי לחץ ואז הראיתי לה איך אני מצחצחת בעצמי שיניים ואז היא התחילה לחקות אותי
את יכולה עם מברשת שיניים בלי משחה. העיקר שילמד מזה צחצוח