החלפת תמל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הקטן שלי בן 5 שבועות אני נותנת לו מטרנה אקסטרה קר והוא סובל מגזים לאורך כל היום
    כדאי להחליף לסימילאק
    מישהי החליפה וזה עשה יותר טוב?

13 תגובות
עמוד 1
  • אם זה לא עושה לו טוב - תחליפי לסוג אחר, עד שיהיה בסדר.
    אני מההתחלה ועד הסוף השתמשתי בסימילאק אדוונס. אני יודעת שלמי שיש גזים אז יש סימילאק קומפורט.
    בהצלחה.
  • ראית שיש מטרנה אקסטרה קר קומפרוט?

• גלי לא שמעתי על זה. איפה ראית את זה?
    בעקרון אני לא רוצה להחליף לפורומולה מיוחדת כמו בלי לקטוז אלא לנסות סוג אחר שאולי יפחית את הגזים

• הם פרסמו בדף הפייס שלהם

• קניתי סימיקול אבל עדיין לא נתתי לו
    אני מתבאסת לתת לו תרופה שהוא כזה קטן
    אבל אם אין ברירה נראה לי שאני אתחיל לתת לו

• לנו זה מאד עזר
    ביחד עם קפיצות על כדור פיזיו
    ועיסויים
    אני לא רציתי לתת לו לסבול

• זה לא תרופה מאמי זה טבעי

ואני החפתי גם בין מטרנה לסימילאק... זה עשה לו יותר טוב

אבל זה תלוי כמובן בילד אין יותא או פחות טוב

• טלי באיזה גיל החלפת?

• אני החלפתי כמה פעמים
    בביהח נתנו סימילק אבל אני בבית הנקתי .. כשנתתי סימילאק ראיתי שזה עושה גזים אז ניסיתי מטרנה וזה עדיין עשה גזיםהאז חזרתי להנקה מלאה
    ואז אחרי חודשיים - לקראת גיל 3 חודשים- ניסיתי מטרנה ומאז נשארנו איתה

• אני נתתי לבת שלי סימילאק עד גיל 5 שבועות אך זה עשה לה שמות
    הילדה פשוט סבלה מגזים בצורה לא הגיונית בכלל הילדה היתה צורחת שעות עד שיום אחד היא היתה לי על הידיים 9 שעות !!!!!!!!!! צורחת ללא הפסקה , דיברתי עם רופאת הילדים של הבנות שלי והיא אמרה לי כי יכול להיות שהיא מאוד רגישה ולכן ניתן לנסות להעביר אותה לנוטרילון שהוא סוג של תמ"ל הרבה יותר עדין ומהרגע שהעברתי אותה התחילו חיים חדשים.

בהצלחה.
  • אני נתתי מטרנה ללא לקטוז בתרופת הקוליק והשיפור ניכר תוך ימים ספורים, שווה לנסות את החדשה שמפרסמים, אקסטרה קומפורט.
  • אני החלפתי למאור נתתי לו מטרנה יומיים ואחרי זה החלפתי לסימילאק ברור שגם הסימיליאק עשה גזים התרופה היחידה הייתה ההנקה..אחרי שהתחלתי לתת סימקול אפשר להגיד הילד השתנה בצורה משמעותית..

• סימיקול זו תרופה !
    אין לי ניסיון בתמ"לים .תנסי עיסויים ,קפיצה עם כדור פיזיו ,תנוחה ששל נמר על העץ . קיפולי רגלים בעדינות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה