עודפם... סקר שינת תינוקות :) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות, אני יודעת שאני חופרת על זה...... פעם שלישית כבר שאני מוציאה שרשור על שינת תינוקות, אמרתי לכן יש לנו בעיה עם כל הנושא של השינה, אבל דווקא לאחרונה אני רואה קצת שיפור אני שמה אותו במיטה והוא נירדם, לאט לאט.. או שהוא מתעייף ממש עליי בבקבוק ומתהפך ורוצה לשכב כזה במיטה...

טוב עכשיו לסקר -

מתי התינוק שלכם התחיל להירדם לבד?

מתי התינוק שלכם הפסיק להתעורר בלילה?

האם הוא אכל באמצע הלילה? ומאיזה גיל הפסיק?
4 תגובות
עמוד 1
  • הגדול שלי תמיד היה נרדם לבד, והיה ישן רצוף מגיל חודשיים והייתי מעירה אותו רק לארוחה לפני שהייתי הולכת לישון.

הקטן שלי גם היה נרדם לבד אבל לישון לילה שלם, הוא התחיל רק בגיל שנה ותשע
    הוא היה מתעורר בעיקר כדי לאכול.

• כשאיילה היתה קטנה יותר, היא היתה נרדמת לבד, אבל כיום זה עם שירים ברקע ונדנוד עגלה... אין דרך אחרת.
    תוך דקות והיא הופ... צונחת לשינה.

הפסיקה להתעורר בלילה מגיל 4-5 חודשים בערך.

את הארוחה האחרונה שלה היא אוכלת בסביבות השעה 7 שזה מטרנה לבד בין 180ל-210 מ"ל. כמה שמתחשק לה וזה מספיק עד הבוקר.

• היה נרדם אחרי כל הנקה והייתי מעבירה למיטה.
    לאט לאט הרי נעלמות הארוחות האלה וגם מספר התנומות פוחת...בסוף נשאר עם ציצי שנץ וציצי לילה. הציצי שנץ נעלם לא זוכרת מתי אבל זה לא היה יזום ממני. ולא הייתה לו בעיה להרדם בלי. למרות שלכאורה זה נראה שהוא היה צריך ציצי בשביל להרדם...

לפני לילה ינק עד שנה ואחת עשרה, אבל לקראת גיל שנה לא היה נרדם מזה, סתם הייתי יוצאת מהחדר וזהו, נרדם לבד.

הוא היה מתעורר בלילה בשביל אוכל בלבד, אז הגיל שהוא הפסיק לאכול בלילה זה הגיל שהוא הפסיק להתעורר בלילה וזה באיזור גיל שנה.

הקטן החדש, בשונה מאח שלו, אחרי הנקה לא שוקע בשינה עמוקה, הוא כזה מנומנם.... אבל אחרי ששמים אותו הוא נרדם לבד, נראה מה יהיה בהמשך....
  • נהוראי התחיל להירדם לבד ממש בסביבות ה-7-8 חודשים
    מה זה לבד... בקשר עין וזה
    רק משנה+ התחיל לעלות למיטה בכיף
    וגם זה לפעמים לא קורה.

תהל בהנקה כך שזה לא רלוונטי

שניהם אכלו בלילה...
    היום נהוראי לא. תהל כן.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה