היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מעייני אוטוטו חוגגת שנה תהיתי איך לחגוג ולכן... מה עשיתם לקטנים ביום הולדת שנה? חברים לחוד ומשפחה לחוד או כולם ביחד? איפה זה היה? בית שלכם? משחקיה? מסעדה? תודה לעונות
12 תגובות
עמוד 1
בת דודה שלי עשתה לבן שלה בחצר אצל חמתה הזמינה את כל המשפחה + על האש והיה נחמד מאוד.
אבל לדעתי הייתי עושה ארוחה חלבית שכוללת פשטידות ודברים קלים
ומזמינה את המשפחה הקרובה וזהו.
היי אני עשיתי לבת שלי במוצאי שבת (כשהשבת עוד יצאה מוקדם) רק למשפחה מה הקשר חברים
עשיתן לי חשק לחלבי...
לא זוכרת למה אבל היו רק משפחה של בעלי
]
אנחנו חגגנו בבית עם המשפחה וחברים קרובים עם ארוחה חלבית
חגגנו יום הולדת שנה במסעדה חלבית ברחובות עם 70 אורחים בני משפחה וחברים זה היה מעין בריתה כי לא עשינו לה כשנולדה (2 הסבתות שלי נפטרו)
בבית, עם המשפחה, תה ועוגה, מתנות...
אני עשיתי להן בבית עם הסבים הסבתות דודים דודוות והאחיינים הכנו אוכל טעים כמובן המון חטיפים וממתקים לילדים גם עוגת יום הולדת מושקעת קישטנו את הבית מקסים והכי חשוב שבעלי הפעיל את כל הילדודס ביום הולדת עם משחקים והפתעות והם מאוד נהנו.
לא עשיתי מVשהו מיוחד
עשינו מצומצם מאוד, רק המשפחה שלי הקרובה וחמתי - בבית של ההורים שלי.
לרואי חגגתי שנה אצל ההורים שלי כי עוד היה בית קטן עם כל המשפחה וחברים קרובים בזמנו אנחנו היינו בן הבודדים עם ילדים ... מצגת שהכנתי , מתנות לכולם וכו ׳ אוכל בשרי ( רואי הוא אלרגי לחלב אז מאז זה בשרי) ולענבר אצלנו בבית בחצר משפחה גם חברים הפעלה של אחותי ( שהיא מפעילה ימי הולדת) כמובן מצגת מתנות והפתעות אוכל היה טאבון גדול בצק לפיצה בשפע וכל אחד הכין פיצות עם מליון תוספות שהיו בשפע .... וזה היה מגניב !!!! זה בעיקר חגיגה להורים ולא לילד זה ידוע .... ומאז ועד היום חוגגת להם כל שנה בגדול ( אמא משוגעת (; )