ייעוץ עגלות שוב...:/ מתחרפנת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • פג פרגו איטליה , בבה קאר ספרד , צ'יקו איטליה
    בוגבו הולנד , מקלארן ברטניה , בבה קונפורט צרפת
    בריטקס העולמית , גרקו העולמית , איזי בייבי , איה בייבי
    דוקטור בייבי, אינפנטי , פיל אנד טדס , מאונטין באגי

יש המלצה על אחת החברות האלו?
    Code snippet: PseudoHTML, UBBCode™ and BBCode. Used on most forums.

10 תגובות
עמוד 1
  • האמת שעם הבנים שלי השתמשתי בפג פרגו ולא יודעת - די התייסרתי עם העגלה ... זה היה בשנת 2007...
    העניין הוא שהעגלה הייתה עם 2 ידיות ועכשיו אני יודעת בוודאות שאני אחפש הפעם עגלה עם ידית אחת (כלומר שהידיות מחוברות יחד)..

את שאר החברות לא מכירה, בנתיים
  • דווקא כשאני מדברת על עגלות עם חברות ומשפחה מציעים לי את הפרג-פרגו,
    אני מחפשת משהו קל (במשקל), לא יקר מידי ומשהו קל כמובן לתפעול.
  • זהו בנות, הכל מוכן הזמנתי חבילת לידה כולל עגלה וסל קל וטיולון וכל הביגוד הראשוני ( ללא ריהוט) בבייבי קלאב בפת ויצא מחיר סבבה 5500. מקווה שאני יהיה מרוצה :/

• יש לי של בבה קונפורט
    החיסרון היחיד הבולט בה זה שהגלגלים קטנים ונתקעים בכל פיפס

הזמנתי חבילת לידה שהרכבתי ממוצים ובייבי לאב בראשון שעלתה לי בסביבות 6000

• אני אוהבת את פג ואת ציקו. היו לי עגלות של שתיהן
    פייס: ortal_hori

• ??? ????, ??? ??????- ?????? ??? ??? ?? ?????? ???? ?????? ???? ???? ????? ???? ?? ?? ??????? ?? ???? ???, ?? ?? ?????? ?????? ???? ????? ???????? ????? ?????? ???? ???? ??????? ????? ??? ????? ???? ?? 5.500 ???? ????- ??? ????? ?????? ???? ??? ?????:) ?? ??? ???????? ?? ?????? ??????? ??????? ?????????- ??? ???? ????? ????!!! ??? ??? ????? ?????:)

?? ?????? ???? ?? ???? ?????:)
    ????? ???? ?? ????? ?????? ?????
  • תצטרכי לכתוב שוב ! סימני שאלה מעצבנים
  • ממש מעצבנים!

רק רשמתי שאני מעדכנת- הזמנתי חבילת לידה שכוללת עגלה טיולון תיק עם משטח החתלה וסל קל של קאם ובנוסף ביגוד ראשוני, מצעים ועוד קשקושים שאי אפשר לעמוד בהם :) בבייבי קלאב בפ״ת
    יצאנו אני ובעלי בנזק מזערי ( אני חושבת) של 5.500 אחרי הנחה הכל ביחד.

העגלה של קאם נוחה לתפעול וגם קלה ( אם אמא שלי הצליחה לתפעל אותה עם הציפורניים שלה שתיהיה בריאה, כל אחת יכולה)
  • לנו יש בוגבו קרמליון נויה וטובה
  • כן, הבוגבו הן עגלות טובות אבל נמוכות קצת צריך להתכופף

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה