סימפיזיוליזיס בהריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות אני בהריון מתקדם ויש חשש לסימפיזיוליזיס.
    האם למי שהיא היה את זה ?
    האם זה מקשה על הלידה ?
    האם היו לזה השפעות לאחר הלידה ?
    מה עשיתן על מנת להקל על הכאבים ?
4 תגובות
עמוד 1
  • אין לי מושג מה זה

• לא יכולתי שלא להגיב.
    לי היו בשתי ההריונות (ברגע שזה מופיע בהריון אחד, זה יופיע בהמשך, אך לא בהכרח חייב להופיע כבר בהריון הראשון, אני "זכיתי").
    הייתי מאוד מאוד מתוסכלת מהעובדה שאף אחד מהסובבים אותי (סובבות בעיקר) לא ידעו על מה אני מתלוננת, לא הכרתי אף אחת שעברה את זה גם למרות הבטחותיו של הרופא שלי שזה "שכיח".

אז לשאלותיך:
    לא, לא מקשה על הלידה.
    בין שבוע לשבועיים אחרי הלידה הכאב נעלם, כאילו לא היה כלום מעולם.
    לא לקחתי כלום על מנת להקל על הכאבים. הדעות כאן חלוקות, יש רופאים שטוענים שניתן לקחת נרקוטים ויש כאלו שלא. אני פשוט התלוננתי... המון... וזהו, פשוט העדפתי לא לקחת סיכון.
    היו ימים שלא הייתי מסוגלת לקום מהמיטה
  • היה לי בהריון האחרון,התבטא בעיקר בקושי לשבת ולקום,וממש הרגשתי את ההתרחבות באגן,כאילו אין בסיס..תחושה שקשה להסביר.
    לא השפיע על הלידה,ומאוד מאוד מ א ו ד עזר לי רפלקסולוגיה.
    פעם ראשונה שעשיתי כי לא ממש התחברתי לרעיון- למרות שאין לי בעיה עם אלטרנטיבי,וזה פשוט הציל אותי!

ממליצה בחום לנסות ולא לסבול סתם,אני פניתי לחברה שהיא מטפלת וגם דולה שהתלוותה אלי במהלך ההריון וללידה אבל יש היום בכל שרותי בריאות מטפלים טובים במחירים מסובסדים.
    תרגישי טוב ותטפלי בעצמך
  • מה זה
    פייס: ortal_hori

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה