שבוע 7 עם שק חלמון גדול בקוטב 11מ"מ ללא קוטב עוברי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום, אתמול ההיתי אצל הרופא לבדיקה הוא אמר שיש לי שק הריון עם שק חלמון גדול בקוטב 11 מ"מ ללא קוטב עוברי והפנה אותי למיון וגם שם אמרו לי אותו הדבר ודיברו איתי על גרידה, (בעבר עשיתי 2 גרידות ) ואמרה לי ששבוע הבאה הפנה שוב לרופא לבדיקה נוספת,
    מה זה אומר שאין קוטב עוברי?
    ומתי אמורים ליראות זאת?
    האם זה קשור לדופק של העובר או שבכלל אין עובר ויש סיכוי להפלה?
    אני מאוד מפחד שזה יקרה , אני ענו לי על שאלתי
    מחזור אחרון היה ב 4.4.13 והיום התחלתי שבוע 7.

השמח מאוד לתשובה מהירה... תודה רבה.
2 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

קוטב עוברי אמור להראות בשבוע 6 לערך.
    למעשה זה אומר שלא התפתח העובר, וכל עוד לא מתפתח העובר גם אין אפשרות לראות דופק.
    זהו סימן מאוד מדאיג כי אכן מדובר בהפלה - אבל כדי לדעת בוודאות צריך לדעת מה ראו בבדיקות אולטרה-סאונד קודמות (אם בכלל הספקת לעשות) ומה יראו בבדיקה הנוספת בעוד שבוע.

ד"ר הדר
  • שלום רב

חשוב לציין כי במידה וההריון לא יהיה תקין
    אז יש אפשרות לסיימו גם עם כדורים ואת לא בהכרח חייבת גרידה

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה