גועל נפש - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות- אם אתן מתכננות חופשה באזור טבריה אל תבואו בשום אופן לכפר הנופש האון!!!!!!
    החוף שלהם מוזנח ומטונף, סרחון של דגים מתים, דגים מתים על החוף!!! הייתם מצפים שמקום בתשלום מסודר של חדרים יטפח את החוף שלו- מגעיל ברמות!
    וכמובן שהם מסרבים לבטל לנו את השהיה כאן - כי בחוזה אין ביטולים... חבל שלא אמרתם כמה מסריח אצלכם בחוזה- כי לזה לא התחייבתי
10 תגובות
עמוד 1
  • איזה באסה

• דייייייי רציני? ככה התדרדרו? עצוב.
    תתעדי עכל תמונות וידאו שיחות אילם תתעקשי על החזר

• בגלל השם ה״טוב״ באנו, בעלי מנהל אופרציה באופיר טורס, בהתחלה נתנו לנו חדר שמשפצים עובדים זרים משני הצדדים שלו (איפה שהחלונות) החלפנו חדר, השקיעו כל כך בחדרים אבל... המקלחת היא שיש שמסביבה ומתחתיה אבנים- לא מנקים את האבנים, זה הכל שיער ושחור כמו ביוב. אני לא ממליצה

• נשמע מזעזע.

אני הייתי עושה שם טרור,
    ובעלי.... מזל שלא היינו שם,
    ולפי ההמלצות ה"חמות" כנראה גם לא נהיה.
  • וואיי וואיי אני בשוק
    פייס: ortal_hori

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה