אוף, איזה מלחיץ:( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • פתאום בלוטת התריס שלי השתבשה בשבוע 35- באמת!!! ושמעתי שיש חריגות בבלוטת התריס היא יוצרת שלא נדע מומים בעובר- ואין תורים לאינדוקרינולוג שייעץ לי מה לעשות:(

בעבר זה קרה ניסיתי לקחת כמה סוגי כדורים של אלטרוקיסין כל סוגי הכדורים הובילו אותי למיון עם תופעות לוואי נוראיות!! רק הטיפול האלטרנטיבי עזר והבלוטה התאזנה, אבל מסתבר שהמטפל שהייתי אצלו לא מקבל הריוניות:( והוא היה מקסים ומעולה בתחומו!

אני פשוט אובדת עצות
4 תגובות
עמוד 1
  • רגע, איך את יודעת?
    תוצאות בדיקה?

אני הייתי מתקשרת למזכירות האינדוקריבלהבלה... איך שלא קוראים לו
    ואומרת שלום - הריונית בשבוע 35 - חייבת תור דחוף
    אינמצב שתתקעי ככה.

• מה ששירה אמרה,
    תגידי שיש לך חריגה ואת בהריון.
    הם מוצאים תורים להריוניות מאוד מהר! רושמים אותך בין התורים, דוחפים לאנשהו, גם כשהתור הרגיל לסתם אנשים זה בעוד חודש..
  • אולי תנסי טיפול הומאופתי? ממליצה על הומאופתית מצוינת – תהילה בין, דברי איתה
    אולי היא תוכל לעזור.

shani:)
  • איפה היא יושבת? בעיקרון אתמול הייתי אצל אינדוקרינולוג ( שילמתי השתתפות עצמית 100 שח לתור דחוף- גנבה ממש) והוא אמר שגם ככה זה הסוף והבלוטה פוגעת בדרכ בעובר רק בשבועות הראשונים אז עכשיו זה לא יכול להשפיע על העובר לאחר שאני יילד בעזרת השם אני אטפל בזה.

Code snippet: PseudoHTML, UBBCode™ and BBCode. Used on most forums.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה