ועכשיו מותר לי להוציא עצבים??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני במאוחדת.. והביטוח שיש לי הוא נראה לי שיא.. אבא שלי עשה לי בזמנו את ההכי טוב..
    אז למה בשיא חוצפתם הם רק מוציאים ממני עוד ועוד כסף???

עשיתי אולטרא סאונד ראשון לפני שבועיים אצל הרופא נשים בקופה.. והוא אמר לי שמעכשיו כל בדיקה שמתבצעת היא מתבצעת לא במאוחדת אלא ב״מכון מורן״ באשדוד.. אם מישהי מכירה??

שם.. בכל אולטרא סאונד ובדיקה אני אמורה לשלם כסף.. למרות שזה 50 שקל פה ו50 שקל שם.. זה פשוט מעצבן יותר מההוצאה של הכסף..
    קבעתי תור לשקיפות עורפית.. זה 300 שקל..
    כאילו.. איפה מאוחדת פה?? איפה???

6 תגובות
עמוד 1
  • גמני במאוחדת שיא
    גמני משלמת ל-US אבל לא 50

• אני יכולה לומר לך שאני בכללית ועל מעקב רגיל לא שילמתי כלום על שקיפות שילמתי 109 ש"ח לאחר השתתפות ועל סקירה שלימתי 56 ש,ח לאחר השתתפות
  • היי מותק, אני בכללית ויש לי פלטינום וגם אני שילמתי על השקיפות 300 שקל, כי עשיתי אותו אצל רופא פרטי
  • בדיקת שקיפות עורפית דרך הקופה ולא משנה איזה קופה אמור לעלות בדיוק 40 שקלים. לי אין ביטוח שיא ואפילו לא ביטוח עדיף ואני שילמתי בדיוק אתמול 40 שקלים כבור שקיפות.זה המחיר שקבע משרד הבריאות. מי שמשלמת יותר כנראה עושה את הבדיקה במכון פרטי אז תבדקי. לגבי אולטרסאונד זה 29 שקלים לרבעון.רבעון זה חודשיים או שלושה ולא כל בדיקה משלמים מחדש.
  • גם אני במאוחדת וגם אני משלמת על כל בדיקת אולטרסאונד 30 "ח
    גם אני לא מבינה את זה.. פעם רופא נשים היה עושה לי את זה והיום כבר לא.
    על קיפות עורפית שילמתי 40 ש"ח
    ועל סקירה מוקדמת אמרו לי לשלם 130 ש"ח זה השתתפות

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה