שקיפות עורפית והפלה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי
    אתמול הייתה לי שקיפות עורפית , כל כך חיכית לרגע הזה התרגשתי כמו ילדה קטנה
    ואז הרופא בלי רגש אמר לי שאין דופק וצריך לעשות הפלה , החיים שלי נעצרו באותו הרגע הייתי המומה לכמה רגעים ואז התחלתי לבכות בהיסטריה , אלוהים לא יכול לעשות לי את זה ! אני רוצה להתעורר מהסיוט הזה אני לא יכולה להכיל את הכאב הנורא הזה יותר , ולעמוד שוב מול כל השאלות של כולם וכבר ראו שאני בהריון
    העובר שלי מת ואני לא מאמינה לא מעכלת !
    אני יודעת שאני בן אדם חזק אבל 8 הפלות גם בשבילי זה יותר מידיי , המכה הזאת קשה מידיי
    סליחה על החפירה הייתי חייבת לשחרר
10 תגובות
עמוד 1

• שריתוש יקרה שלי
  • שרית,
    מבינה אותך מאוד, לי נפלו 7 עוברים, ופעמיים היו תאומים.
    עד שב"ה מצאו את הבעיה שלי וטיפלו בה.

אבל, נראה לי שאת צריכה לעצור את הסבב של להכנס להריון ולהפיל- לכי לרופא מומחה ותמצאי את הבעיה, אני הגעתי לפר' שיף של תל השומר ופר' קופרמינץ מאיכילוב.

אל תסתפקי ברופאי הקופה הם תלויים בקופת חולים ולא יכולים לשלוח אותך לבדיקות יקרות וחשובות.
    מאחלת לך שיהי ה' בעזרך ותצליחי.

• מאמי שולחת לך חיבוק ענק!!!!!!!!!!!!
    כמו שמלכי אמרה באמת עדיף למצוא את הבעיה שבגללה את מפילה כדי שלא תדעי אכזבות יותר

מאחלת לך שזאת באמת הפעם האחרונה ושתקלטי מהר ותחזיקי הריון בריא למשך 9 חודשים

• וווואווווו איזה בעסה !!!
    מחזקת את ידייך
    ואת דבריה של כרמי
    דחוף להגיע לרופא מומחה להפלות חוזרות
    הזרקת קלקסן ? זה מדלל דם לדעתי ...

בע"ה נעשה ונצליח
  • אויי מתוקה נצבט לי הלב.
    בשורות טובות :))
  • אהובה שלי, אני מחזיקה ממך כל כך, כמה כוחות נפש!! בעזרת ה' הריון בחודש הבא עם שלישייה שתהפוך אצ הבית שלכם למלא מלא שמחה משפחה שלמה עם 5 ילדים מקסימים!! קחי את הקטנים תחבקי חזק חזק ותתפללי לאלוהים על הטובה שהוא גמל לכם!! מאחלת לך להרים את הראש בקרוב והבכי יהפוך לשמחה!! תהיח חזקה אהובה, יהיה בסדר!
  • מתוקה שלי אני כל כך מצטערת לקרוא
    אין לי מילים
    מסכימה עם מלכי
    ושולחת לך חיבוק ענקקקקקקקקקקקקקק

בעזרת ה' מאחלת לך
    הריון קל תקין וארוך שיכפר על הכאב
    וימלא אתכם באושר גדול.

• אני קוראת את מה שאת כותבת ומזדהה מילה במילה, כ"כ מבינה את מה שאת מרגישה ואין שום דבר שיכול לרפא את הכאב רק לתת לזמן לעשות את שלו ולהתגבר ולהמשיך הלאה ולא להתייאש. אני בחצי שנה האחרונה הייתי פעמיים בהריון ועברתי פעמיים הפלות קשות וההריון השני שלי היה הריון בצוואר הרחם והייתי צריכה לקבל זריקות כימותרפיות על מנת להמיס את ההריון ולעבור כל כך הרבה בכל כך מעט זמן... עם כל החלומות והציפיות זה מה שבאמת קשה, אני יודעת כמה זה קשה, צריך הרבה כוחות נפשיים ויש לך אותם...תעברי את זה תתני לעצמך להחלים פיזית, ובעיקר נפשית, תהיי חזקה "מה שלא הורג מחשל" להמשיך להאמין כי נועדנו להיות אמהות
  • אני ממש מצטערת... קבלי חיבוק ענקי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה