לא ודעת כבר מה לעשות???????????????????? - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני לא ישנה בכלל!!!!!!!!!!!!!1 וגם איתי לא ישן ארור מי שהמציא את הגזים
8 תגובות
עמוד 1
סימיקול לא עוזר? מוזר.. זה אחד התכשירים המומלצים בגלל יעילותו.. תנסי פשוט לקפל לו את הרגליים אל הבטן..זה אמור לשחרר אותו קצת ולהניח אותו על כרית עם הבטן,זה יפעיל מאט לחץ על הכיבה וישחרר.. תהיי חזקה!
אוי
הוא עם הנוטרילון ar בגלל ריפלוקס ועצירות שזה פתר לו. אני נותנת סימיקול 0.6 מקפלת רגליים הכל מקווה שיעבור נשאר חודש
לצערי אין תרופת פלא, יש תינוקות שסימיקול או גרייפווטר משפיעים עליהם ויש כאלה שכלל לא... מה שמנחם זה שזה עובר וזה יעבור ב"ה לקראת גיל 3 חודשים. בינתיים לערסל אותו כמה שיותר על הידיים, להחזיק אותו בתנוחת "נמר על עץ" כלומר, ככה:
זה מקל על הגזים... בנוסף לעסות אותו באיזור הבטן, להרים ולקפל את הרגליים שלו לכיוון הבטן על מנת לעזור לו לשחרר... ובעיקר להתאזר בסבלנות, לעשות את זה במשמרות כדי שאת ובעלך תהיו בכוחות רעננים אם יש לך עזרה מאמא שלך או מחמותך, גם מצוין. זה יעבור!
תודה
את יודעת לעשות עיסוי נכון? תנסי לחפש בגוגל או לשאול בטיפת חלב חברה שלי עשתה עיסוי בצורה לא נכונה הראתי לה איך וזה מאד עזר אני בתקופת הגזים הייתי עושה לו אפילו פעמיים ביום
קפיצות על כדור פיזיו מאד עוזרות
מה שיוליה כתבה - נמר על עץ
תנסי להרדים בטן לבטן כשהוא עלייך לבן שלי זה עזר
וזה עובר תחזיקי מעמד
אוף כמה שזה נשמע קשההה כמט שהציעו לך עיסויים תנוחת נמר על העץ לקפןץ קלות על קצה המיטה או על כדור פיזיו אם יש לך .
את מניקה או תחליף? למה אני שואלת כי אצלי כשנתתי בקבוק תחליף היו גזים כשעליתי על זה וחזרתי להנקה מלאה הפסיקו הגזים....