נראה לי אנחנו בחיים לא נמצא בית :( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אם הבית יפה אז הוא קטן
    ואם הוא לא קטן ויפה אז הוא בשכונה ברברית
    ואם השכונה לא ברברית אז המחיר בשמיים
    ואם יש בית אז זה קרוב יותר מידי לאחת הגיסות
    ואם מצאנו במרחק סבבי אז זה קומה אחרונה
    מה יהיההההההה?......

16 תגובות
עמוד 1
  • אני במקומכם הייתי קודם הולכת לכמה בנקים, בודקת באיזה תנאים המשכתנאות, באיזה בנק אתם יכולים לקבל את המשכנתא הכי אטרקטיבית ובאיזה סכום
    ורק אחר כך מתחילה לחפש דירה, כשכבר יודעים לאיזה סכום לכוון ואיפה לחפש

• הכי חשוב- אל תקנו בלחץ. אני מבינה את ההרגשה שאת מתה כבר לבית משלך, אבל תזכרי שזה לא כמו לשכור בית שאת יכולה תמיד לעזוב... עדיף שתראו עוד עשרים בתים אבל העיקר שתקנו את זה שבאמת מתאים לכם.
    ואני מסכימה עם מה שנאמר מעלי- לכו קודם לבנקים ותבדקו זכאות למשכנתא ועד לאיזה סכום, תחסכו לעצמכם סיבובים מיותרים
    בהצלחה
  • מסכימה עם כל מילה של פאולה!! בית זה לא הוט, מתי רוצה חותך :) ייקח כמה שייקח העיקר שתהיו מרוצים!! זה לכל החיים!!

[email protected]
    פייס: ortal_hori

• אני מסכימה עם יוליה.

קודם תראו איפה אתם עומדים - מה הבנק מציע.
    ואז תהיו יותר חכמים.
    ואין מה לעשות - חייבים להתפשר במצב של היום.
    אני לא גרה בבית החלומות שלי - אבל קנינו דירה וברוך השם מסתדרים, אז קשה קומה שלישית ללא מעלית וילד שני בדרך. יש יתרונות ויש חסרונות. אנחנו משלמים על משכנתא ולא על שכירות. לאט לאט מסתדרים זה לא קורה ביום אחד. מה שבטוח שזה זמני ואנחנו נרד לקרקע כשיתאפשר לנו).
    אז עם הרבה אמונה, שאיפות וסבלנות - נגשים את משאלותינו
  • בהצלחה בחיפוש הבית

אל יאוש גם זה יבוא !
  • זה בעיה בעלי מתעצבן כשלא הולך ואז הוא עוזב את החיפושים היום מצאתי מציאה והוא אפילו לא רוצה להסתכל..אני אחת שהולכת עם שלה אני יכולה לחפש גם במשך שנה הוא לא..הוא מתעצבן מהר..לפי מה נותנים את המשכנתא וכמה נותנים בדרך כלל?כמה צריך להיות הון עצמי?

• איפה אתם מחפשים?
    עיר ?
    כמה חדרים ?
    ואם אשר לשאול מה הסכום שאתם מוכנים לשלם ?\ אם תעני לי...אגיד לך למה שאלתי
  • אז ככה
    דבר ראשון אתם חייבים להגיע לבנק כלשהו
    ועדיף כמה בנקים בכדי לקבל איזשהו אישור ראשוני
    אחר כך תחפשי דירה ולא ההפך .

בהצלחה !

בע"ה נעשה ונצליח
  • את צריכה שיהיה לך לפחות 30 אחוז מעלות הדירה, קחי בחשבון שאם המוכר רוצה לדוגמא מליון שקל אך השמאי מעריך את הדירה כשווה 900 אלף אז תצטרכו הון עצמי גבוה יותר כי הבנק נותן עד 70 אחוז משכנתא מהסכום הנמוך...
    בעקרון יש גופים שאפשר דרך הבנק לקחת אחוז משכנתא גבוה יותר אבל אז הריביות מטורפות וזה ממש ממש לא משתלם לדעתי.
    כמובו שהאחוז הסופי שהבנק מאשר לך תלוי בנתונים אישיים שלכם, הון עצמי, הלוואות, משכורות, וותק בעבודה וכו׳.
    מומלץ לבקר בכמה בנקים ולראות איפה ההצעה המשתלמת ביותר
  • מאמי העניין של למצוא דירה זה לא סיפור פשוט בכלל....
    אנחנו עד שקנינו לקח לנו המון זזמן

בכל אופן בסוף הדירה שלכם נופלת עליכם משמים.... ממש\ ככה
  • כשהמזל בא, הוא פשוט בא!
    אני גם לא האמנתי לזה וחפשנו המון! כבר הגעתי לסף יאוש................
    עד שב"ה מצאנו משהו ולפני שבועיים סגרנו חוזה.
    מה שכן, תתחילו לברר על אישור משכנתא ופשוט תתפללו למציאה טובה.
    מה לעשות? הדירות היון עולות יקר... אפילו המעפנות ביותר

• אני מחפשת בעכו הבעיה שרוב השכונות כאן הם פח זבל עד שמוצאים שכונה נורמלית אז המחיר בעננים
    אנחנו מחפשים 4 חדרים עד קומה שניה עוד לא בדקנו מה מגיע לנו אבל עד עכשיו חיפשנו בתים עד כמעט 600 אלף לא יותר..יש מלא בתים ממש יפים הבעיה זאת השכונה או הבניין עצמו..

• לא הבנתי את המילים ״מגיע לנו״...את צריכה לדעת כמה הון התחלתי יש לך לשים. אם נניח יש לכן 300 אלף שח אז תוכלו לקבל משכנתא בגובה 700 אלף (אתם 30 אחוז והבנק 70 אחוז).
    ואז תחפשו דירות שעולות לא יותר ממליון כי לא יתנו לכם יותר מזה.
    דבר שני אתם צריכים לדעת כמה אתם יכולים להחזיר כל חודש. בדרך כלל הם רוצים תלושי משכורת והם דואגים שההחזר לא יהיה יותר משליש מההכנסה שלכם.
  • טוב אז את רוב הדברים הבנות כבר אמרו

• אני רק אתקן שהיום הבנקים נותנים לדירה ראשונה עד 75% ולא 70%
    גובה אישור המשכנתא נקבע לפי הכנסות שלכם, כשהחזר המשכתנא יכול להיות נדמה לי עד 25% מגובה ההכנסות...

עם הרבה סבלנות בסוף מוצאים מה שרוצים!!!!

אלי, תן בי את השלווה
    לקבל את הדברים שאין ביכולתי לשנותם
    האומץ לשנות את אשר ביכולתי
    והתבונה להבחין בין השניים

הזורע חיטה דואג לשנה,
    הנוטע עצים דואג לשנים,
    המחנך נפשות דואג לדורות (הרב קוק)

אדם הוא מעט ממה שנולד עימו, והרבה ממה שהוא עושה מעצמו. (אלכסנדר בל)
    לעולם לא מאוחר מדי להיות מי שיכולת להיות. (ג'ורג' אליוט)

• רואים קודם מה התקציב ואז את יודעת למה לכוון ולא להיפך, אם תאהבי בית שלא תוכלי להרשות לעצמך תקפצי מעל הפופיק ומשם להידרדרות כלכלית בדרך קצרה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה